Diğerini çıkardım yeni almıştım ,okumasında sorun var.Teste tabi tuttuğumda mavi ekran hatası verdiği için başka bilgisayarda denicem . Daha önceden de sorun oldu sıfırıyla değiştirdiler ve yenisi geldi yine aynı sorunla karşılaştığım için başka cihazda deniyeceğim.Ama gözükmeyen hep...
Merhaba
Laptobumda iki ssd takılıydı ikisinde de windows 10 yüklü. Bir tanesini çıkardım bu sefer pc açılmıyor ön yüklemeyle ilgili hata veriyor takılı ssd görmüyor gibi ve paylaştığım hatayı veriyor.
Merhaba
Laptobumda iki ssd takılıydı ikisinde de windows 10 yüklü. Bir tanesini çıkardım bu sefer pc açılmıyor ön yüklemeyle ilgili hata veriyor takılı ssd görmüyor gibi ve paylaştığım hatayı veriyor.
Merhaba
Pc format atılmadan önce rdrnin bütün dosyasını yedekledim.Ama içinde yedek dosyasını yok.profile diye bir dosya yok başka bir yerde mi
Baştan başlıyor
Merhaba
Lenovo loq 15aph8 amd7840 hs
https://ty.gl/0c9wqpw3pb
Bu cihazı kullanan var mı ?
Varsa eğer bilgisayar anakart bilgisi lazım model ürün no paylaşabilirmisiniz ekran görüntüsüde olur
Windows r msinfo32
Yazınca çıkar
Müsait olan bakabilirse çok sevinirim
Merhaba
Lenovo markalı laptop aldım .1 ay falan oldu farketmemiştim daha
Klavyenin ortasından cızırtı sesi geliyor çok az . Sessiz ortamda çalıştığımda farkediliyor azda olsa.
C durumu nu kapatmam gerekiyormuş heralde ama bios dan
Nereden kapatılıyor bilen varmı?
Belki forumda ıps panelde ışık sızması karşıma çıkmasaydı ben belki çok daha sonra belkide hiç farketmeyecektim veya normal karşılayacaktım ama hakkım varsa iade ediyim dedim ama dediğin gibi yenisinde ne olacak .Başka monitörlerdede var ben farketmemişim