Kesin degil islemci yükselte durumum o yüzden kafam karıstı cubku srtım dusuk fpsde bazen kasmalar donmalara yaşamak istemiyorum cs2 de ve valorantta elolarım yüksek oldugu icin bi mebze olsun bıktım artık mental olaeak cok dusuruyo beni islemci boost atamazsam 9060xt ile dar bogaz yasayacagı...
9060xt ve 9070xt 2 sininde fark yaratacagını dusunuyorum bana kalırsa 5060ti ve 5070 ekran kartlarından kat ve kat daha guclu ekran kartlarıdır cunku f/p olarakta mantıksız kalıyor 5070 5060ti gereksız ve hak etmeyen fıyatlardalar 9060xt yada 9070xt alsan yetewrlı olucaktır sıstem degıstırmene...
gayet normal bende aynı ıslemcıyı kullanıyorum ne kadar zorlasamda termal macunum eskı oldugu zaman bıle 80 dereceyı sadece 1 kere gordum oda benım merakımdan dolayı zorlamamdan kaynaklı 72 derece gayet okey helekı bu yaz aylarında o yuzden sorun etme gayat normal bı dderece sorun cıkarmaz
5070li sistem alacagıma bana kalırsa sadece eknra kartını degıstır 9070xt yerıne 9060xt alsan senın suanki islemcıne gore daha ıyı olabılır herhangı bır sorun yasamazsın 2 ekran kartınıda alsan kendını daha cok masrafa sokacagına bana kalırsa 9060xt al sadece senın ıcın yeterlı olucaktır bu...
r5 5600 e ılerı donuk olsun dıye 9060xt almayı dusunuyorum arastırdım normalde bu ıslemcı ıle darbogaz yasamıyor fakat performans testlerıne bakınca ozel cozunurlukte yanı cs 2 de valorantta 1280x960 alınca %1 low fps 150 lerde darbogaz yapıyor sıstem ben genel olarak cs2 valorant oynayan...