mfahri isimli üyenin son içerikleri

1. M

🔥İndirim Glorious Model O2 RGB Mouse 🔥1.526₺ (6 Ayın En Düşük Fiyatı)

https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse?variant=47501010763969 bunun se modelini alın bence bunun yerine
  2. M

6000 TL civarında wireless Kulaklık önerisi!

bence nova 5 al gamig gecesinde düşüyor bende nova 4 kullanıyorum arasındaki farklar kullanım süresi ve nova 5 de bluetooth olması diye biliyorum.
  3. M

Klavye kablomun ucu koptu hangi kabloyu almam lazım.

type c usb değilmi normaldeki kablosu
  4. M

Türknet davet kodu laızm

MOY17MX21OHH
  5. M

Kulaklık+Mouse önersi

https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse?gad_source=1&gad_campaignid=21172404917&gbraid=0AAAAABZqzC9Q8vyFrfRBFleoIm058ecJd&gclid=Cj0KCQjw8p7GBhCjARIsAEhghZ2nt0OjXys29UGAYTy8q4AVNdlN8uoqucLmz55a5eRI-8i9ispYvocaAgmCEALw_wcB pişman etmez tam fp ve mük mouse ben ve çevremde 3 kişi...
  6. M

Yardım Download ve Upload değerlerimin iyi olmasına rağmen karşılığını alamıyorum

tamamdır teşekkür ederim pc ye öncelik versem yeter
  7. M

Yardım Download ve Upload değerlerimin iyi olmasına rağmen karşılığını alamıyorum

ben pc de fps oyunları oynuyorum wifi ile bağlı kablo çekemiyorum ayar hangi konumda olmalı qos
  8. M

Turknet İnternet Sorunlari Ve Verilen Sözlerin Tutulmamasi

şikayetvara yaz ordan genel olarak tüm firmalar hızlı dönüş yapıyorlar
  9. M

Yardım Bufferbloatı Nasıl Çözerim Çok İyi Bilen Biri Var Mı?

ethernet kullanamıyorum ki keşke :D
  10. M

Yardım Bufferbloatı Nasıl Çözerim Çok İyi Bilen Biri Var Mı?

benim değerlerim böyle kötümü yardımcı olurmusunuz wifi de kullanıyorum
  11. M

Öneri Şu anki setupuma ek olarak öneri ne alabilirim görüntü için

teşekkür ederim birde kablo düzenleyici alıp masanın arkasına yada altında takıp kabloları gizleyebilirsin ben yapmadım ama :D
  12. M

teşekkür ederim masam dağınık ama biraz daha geriden atabilirim :D istersen tek bir kolda 2 tane monitör tutucu standa alabilirsin ama tavsiyem her ikisi için de ayrı ayrı alman olacak fiyat farkı yok zaten
  13. M

hem daha fazla yer hemde görüntü olarak ayakların olmaması estetik bir görüntü sunuyor
Geri