Hocam git linke bak emperor diye mağaza satıyor ürünü ben niye sahibi olayım ben zaten geçen mediamarkt fırsatından aldım arada 700 tl fark var çok arayan varsa alsın diye açtım silin gitsin konuyu çok önemli değil :D
outlet oldugunu paylaştıktan sonra öğrendim bi arkadaş yazmış
Geçenki mediamarkt fırsatından sonra almak isteyen varsa belki işlerini görür diye açıyorum konuyu
- sıcak fırsat değildir
- ürün outlet ikinci elmiş. - güncelleme
https://www.banayeni.com/hyperx-cloud-iii-s-a59z0aa-siyah-kirmizi-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-by-54982545
daha önceden cloud 3 alıp denemiştim bahsettiğiniz sorunlardan dolayı iade etmiştim denemediğim eq ayarı veya program kalmamıştı ama adam soldayken ses sağdan felan geliyordu ters ceviriyordum ayarlardan yine aynı saçmalıklar devam edince iade etmiştim.
abi ayrıca bir kulaklık alıp üstüne 5...
Ben kulaklığı dün mağazadan teslim aldım daha açmadım. Bu kulaklık için program yükleyip ekstra ayarmı yapacağız??
Daha önce cloud 2 kablolu kullanıyordum kablosuza geçmek için aldım umarım pişman olmam
Valla bulabiliyorsan en sağlamı Algida şemsiyesi :D
onun haricinde dediğin gibi sağlam bir ürün alman senin yararına
Dediğin gibi senede 1-2 kere tatile gidiyorum koçtaş şemsiyesiyle rezil olmuştum sonra orada yerel bir satıcıdan 1.500'e bayağı iyi bir ürün aldım halen kullanıyorum.
Bu ürünü...
Geçen sene 999 tl'ye almıştım 2 hafta sonra çıktığım tatilde beni rezil etmişti.
İlk çıkan rüzgarda incecik telleri kırılmıştı alacak arkadaşlar göz önünde bulundursun.
Tabi koçtaş 2 ay sonra yardımcı olmuştu 999 tl'lik iadeyi hediye çeki olarak yapmıştı bu sezon kampanyalı şezlonglarından aldım...
Merhaba günlük ofis kullanımı için word excel yoğun chrome sekmeleri için bilgisayar almayı düşünüyorum aynı zamanda şık ve kibar durmasından kaynaklı aşağıdaki bilgisayar nasıldır?
Normalde 9.990 tl'ye bu modelin i3 ve 8GB ram'li olanı vardı ama 2-3 lira verip şunu almak mantıklı mı ...
EA indirimleri devam ediyor mu bilgisi olan var mı şu an erişemiyorum BF1 var ancak diğerlerini alacaktım steam indirimlerini kaçırdım
ea giremiyorum şu an
banayeni.com'dan en son alışveriş yapan oldu mu ? diğer açılan konular çok eski gibi.
aşağıdaki ürünü almayı düşünüyorum gayet net fotoğraflar felanda çekmişler satıcı sanırım kendileri ama insan bir acaba diyor.
tecrübesi olan var mı ? kendilerince banayeni iade garantisi gibi bir durum...