Monster Tulpar T7 V21.9 bilgisayarım bir işe yarar mı bu bilgi bilmiyorum ama
1766183212
Evet hemfikiriz ama problem şu ki boot sırasına asla geçemiyorum. başlattığımda del tuşuna basmaya başladığımda bilgisayar kati bir şekilde açılmıyor. kapatıp tekrar starta basıp hiç bir tuşa basmazsam bir...
Merhabalar. Laptobumu çalıştırma tuşuna bastığımda dakikalarca ışığı yanıp bekliyor fanları çalışıyor ama görüntü gelip bir türlü başlamıyor. bir süre ellemezsem bir noktadan sonra açılıyor. biosa girmeye çalışıyorum çalıştırdıktan sonra delete tuşuna basıyorum ama dakikalarca beklesemde hiçbir...
arkadaşlar selamlar, benim şu an hali hazırda kullandığım laptop windows 10 ile beraber 2 ssd ve 1 harddisk ile çalışmakta. windowsum ssd nin birine kurulu.
yeni aldığım laptopta da hali hazırda windows 11 bir sistem bulunmakta ve içerisinde ssd var. ben eski laptopumdaki düzenimi yeni laptopuma...
Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar iyi forumlar. Bilgisayar sistemlerimi komple yenileyeceğim(klavye-mouse-mouse pad-kulaklık-monitör-bilek desteği). Bu işlemler arasında bir zamandır ciddi araştırma içerisindeyim lakin teori ve pratik arasında ciddi farklar var arzu edersiniz ki. Mouseler...
dinliyorum o vakit önerilerinizi. tam boy istememin sebebi hesaplamalar vs gibi matematiksel işlerde kullanıyorum üst numaralara göre daha pratik oluyor diye. çok önemli değil bi dandik klavye alırım ofis işleri için..
Tam boy klavyeleri tercih ediyorum alışkanlık gereği açıkçası. Klavyede oyuncakları severim yani incik boncuk detayları işlevli işlevsiz özellikleri diyebilirim. görsel açıdan da tatmin olabilmek istiyorum(ışıklandırma duruş vs.) hissiyatımın kaliteli olmasını keyifli olmasını tabii ki istiyorum...
Öncelikler herkese selamlar arkadaşlar iyi forumlar. Bilgisayar sistemlerimi komple yenileyeceğim(klavye-mouse-mousepad-kulaklık-monitör-bilek desteği). bu işlemler arasında bir zamandır ciddi araştırma içerisindeyim lakin teori ve pratik arasında ciddi farklar var arzu edersiniz ki. Klavyeler...