mguli isimli üyenin son içerikleri

1. mguli

❌İndirim Bitti! Defacto Deri Ceket 🔥899₺

link defactoya yönlendiriyo
  2. mguli

Hangi kombiyi almalıyım?

Arkadaşlar merhaba, Kombi alacağız. Eve doğalgaz tesisatı tamamen çekildi, peteklerin takılacağı yerlere kadar borular hazır. Aynı şekilde kombi için gerekli borular da çekildi. Sadece kombi ve petekleri alıp taktıracağız. Sorum şu: Sizce hangi marka kombi ve petek mantıklı olur...
  3. mguli

❌İndirim Bitti! 4659 TL Crucial 16GB (1x16GB) DDR5 4800MHz Son 1

Ankara eryaman şubeyi aradım zaten galiba birtek orda kalmış gözüküyordu stokta.Başka birine satışı yapıldı dedi.Ayırttılarmı acaba yoksa formdan biri görünce koşarak almayamı gitti.
  4. mguli

🔥İndirim Tıkla Gelsin 350/200 İNDİRİM 🔥

Grup linki barmı ya alalım kod satıyolarsa
  5. mguli

PC Hocası’nın indirimli sistemi (35K) alınır mı?

Videoda sistemin 350 ve 400 watt arası gidiip geldiğini psu ise herhalde 584 watta kadar güç veriyor yetmezmi.
  6. mguli

PC Hocası’nın indirimli sistemi (35K) alınır mı?

Selam arkadaşlar, PC Hocası’nın indirimli sistemine denk geldim, fiyat 35K. Sizce alınır mı? RAM’i 32 GB’a çıkarıcam ama başka yükseltme gerek olur mu sizce? Bu fiyata değer mi?
  7. mguli

Powerbank uçağa alınır mı ?

Yurt dışına çıkarken bir sıkıntı çıkmamıştı bende dönerken türkiyeye gelip valizi açınca bir kâğıtla karşılaştım patlayıcı tehlikesi olduğundan uçuştan önce valizimin açılıp ürünün imha edildiği yazıyordu.Yanında götürürsen bir sıkıntı çıkmaz büyük ihtimalle.
  8. mguli

Robove blic klavye alınır mı?

Amazon indirimlerine bakarken dikkatimi çekti sizce alınır mı? 1000tl civarı bütçem var. https://amzn.eu/d/6cwHz3j
  9. mguli

Samsung 32" Odyssey G5 2K monitör alınır mı?

Sizce bunun altarnetifi var mı?
  10. mguli

Samsung 32" Odyssey G5 2K monitör alınır mı?

10k bütçem var. Biraz büyük ekran istiyorum, bu monitör çok hoşuma gitti fiyatı da diğer rakiplerine göre iyi arada CS gibi rekabetçi oyunları oynuyorum. Sizce uygun mu?Lütfen CS için uygun değil yazmayın.Genellikle oyun için kullanmayacağım...
  11. mguli

HpF9kv uzantılı dosyayı nasıl açarım?

Arkadaşlar merhaba eskiden arkadaşlarla telefonuma kaydettiğim bir ses dosyayı var ondrive üzerinden dosyaya ulaştım fakat ses dosyası HpF9kv uzantılı bir türlü açamıyorum.Ne yapmam lazım?
  12. mguli

4399 TL'ye satılan monitör

Arkadaşlar yakın zamanda James Donkey'in monitörleri Türkiye piyasasına girmiş ve 4399 TL'ye 0.5 ms, 180Hz, 27inç özelliklerde monitör alınabiliyor bende monitör alacağım fakat piyasada yeni olduğu için sıkıntı yaşayabilir miyim sizce James Donkey kaliteli midir? Aslında bir inceleme gelse çok...
  13. mguli

F/P Televizyon önerisi

Arkadaşlar bir süredir TV bakıyorum ve 7000 bütçem var. Büyük olursa monitörde uygundur.Bu fiyatlara zor ama alabileceğim en F/P Televizyon büyük olması önemli nelerdir acaba?
  14. mguli

Android Ekran yanığı nasıl engellenir.

Karanlık mod,Renk yoğunluğu,Duvar kağıdını renksiz yapma gibi işlemler nispeten azaltır.
  15. mguli

Android Ekran yanığı nasıl engellenir.

Sürekli aynı ekranda yüksek parlaklıkla kalırsa ekran yanığı oluşabilir.Ekran renk yoğunluğu full ise azaltabilirsiniz.
Geri