Mhmtcnk38 isimli üyenin son içerikleri

1. Mhmtcnk38

Gözümü çizdireceğim yardım edin

Arkadaşlar merhaba 1.75 miyopum ve gözümü çizdirmeyi düşünüyorum Kayseri de yaşıyorum bildiğiniz iyi bir doktor hastane varmı gözümü hangi yöntemle çizdirmeliyim tecrübesi olanları yoruma bekliyorum teşekkürler
  2. Mhmtcnk38

Almanya'dan laptop alcam

Arkadaşlar merhaba ben iç mimarlık okuyorum Autodesk programları sketchup gibi modelleme programları kullanacağım bunları kullanırken sıkıntı çıkarmayacak bütçeyi de zorlamayacak laptop önerilerinize açığım. Bilgisi olan yardımcı olur umarım teşekkürler...
  3. Mhmtcnk38

Yemeksepeti indirim var mı?

Yemeksepeti indirim kodu varmı acıktık yahu
  4. Mhmtcnk38

Coursair katar pro sıkıntısı

Selam arkadaşlar bir bbuçuk yıl önce coursair katar pro oyuncu mousu almıştım ve şuan orta tekerlekten gıcırtı gelmeye başladı nasıl düzeltebiliriz yağlama vs yapılabiliyor mu bilgisi olanı bekliyorum ...
  5. Mhmtcnk38

Hepsiburada kurumsal fatura kesiliyor mu

Hepsiburada da şirkete fatura kesiliyor mu ( bireysel değil firma adına (..... Yapı dekorasyon....)
  6. Mhmtcnk38

🔒Kalp Krizi Geçirmem Değil Mi?

Aga hastalığı bazen insan kendisi oluşturur sağlam insan bir anda düşündüğü şekilde hasta olabilir yada kalp krizi geçirebilir kendisini zihin gücüyle kalbini durdurup ölen adamı bildiğini umuyorum
  7. Mhmtcnk38

Tarihi geçmiş biber gazı kullanılır mı ?

Daha güzel mayalanıyor demi alkoldeki gibi yıllanmış iyidir 😂 1658351603 TOMA bunu beğendi, 😂
  8. Mhmtcnk38

16 yaşındayım sakallarimin erken çıkmasıni istiyorum neler yapabilirim

Sonsuz ağda yada lazer epilasyon
  9. Mhmtcnk38

Kullanıcı adımı nasıl değiştirebilirim

Teşekkürler 15 Eylül diyor sanırım yeni olduğum için
  10. Mhmtcnk38

Kullanıcı adımı nasıl değiştirebilirim

Donanım arşivi kullanıcı adımı nasıl değişebilirim
  11. Mhmtcnk38

Tarihi geçmiş biber gazı kullanılır mı ?

2012 de tarihi geçmiş Alman yapımı bir biber gazı var savunma amaçlı bazen lazım olabilir daha hiç kullanılmadı Etki eder mi
Geri