mhmtsalih isimli üyenin son içerikleri

1. mhmtsalih

Honda msx mi tvs raider mi ?

Benim ilk motorum 450sr fark etmez ki 80cc 200cc kişiye bağlı gaz kontrolü
  2. mhmtsalih

Honda msx mi tvs raider mi ?

Az daha biriktir 450sr verelim sana boğazdan egzoz kat iptal
  3. mhmtsalih

4k DDR5 AM5 Anakart Önerisi

BiraZ daha bekle bütçeni arttır x870e al
  4. mhmtsalih

Yardım Hangi Ram Almalıyım?

https://rog.asus.com/tr/motherboards/rog-strix/rog-strix-x870-a-gaming-wifi/helpdesk_qvl_memory/
  5. mhmtsalih

4K Monitör önerisi (3840x2160)

1739481087 Model önerisi rica edebilir miyim kafamı çok kurcalıyor çünkü
  6. mhmtsalih

Yardım Hangi Ram Almalıyım?

Anakart modeline göre seçmeni öneririm
  7. mhmtsalih

Hocam 2k monitör alsam grafik olarak darboğaz olur mu peki?
  8. mhmtsalih

Herkese iyi forumlar. Genellikle LoL valo pubg cs2 vb oyunlar oynuyorum. 4K monitör önerisi istiyorum dostlar. Sistem; inno3d 4070 ti super R7 9700x Lexar ares rgb 32 ram cl 30 Cougar 850w 80 gold M2 ssd Msi mag x870 tomahawk
  9. mhmtsalih

Sistem bileşenleri önerisi

teşekkür ederim inceleyeceğim
  10. mhmtsalih

Sistem bileşenleri önerisi

Selamlar dostlar iyi forumlar diliyorum. Bütçemin büyük kısmı anakart işlemci ve ekran kartı m2ssd ye ayrıldı. Kalan ürünler sistem ile uyumlu olsun bütçeyi hallederiz. Oynadığım oyunlar; LoL Pubg Cs Valo İşlemci: r7 9700x f/p olduğu için sipariş geçmeyi düşünüyorum. X3D işlemci istemiyorum...
  11. mhmtsalih

GALAX RTX 4080 SUPER SG Alınır mı?

Fiyat olarak bir şey diyemem ama alınır net
  12. mhmtsalih

Yurtdışı iphone kullananlar zorluk çekiyor mu?

Yeni cihazlar çıktı sım kart takıyorsun arama mobil veri vs kullanabiliyorsun o cihaz ile benimki kayıtlı olduğu için gerek duymadım
  13. mhmtsalih

🟥🟩 AMD & NVIDIA ekran kartlarının (+) ve (-) yönleri + ANKET!

3080 6800xt den tabii ki daha iyi performans veriyor ama olay yazılım hocam, yazılımda iyileştirme yapmadığı sürece amd nvidia tercih edilir.
  14. mhmtsalih

🟥🟩 AMD & NVIDIA ekran kartlarının (+) ve (-) yönleri + ANKET!

Nvidia yazılım konusunda çok iyi gerçekten ama amd vram konusunda ödün vermiyor yazılım sıkıntısı vardı 1.5 yıl önce son 1 yıldır sıkıntı yaşamıyorum ki işlemcide dünya devi inteli solladı yazılım ile nvidia ile baş başa gelecektir diye temenni ediyorum ancak şöyle bir durum gözüme çarptı ve...
  15. mhmtsalih

Çözüldü✓ DDR5 geçiş için parça önerileri

Kasım ayında konuyu tekrardan açalım o zaman indirimleri severim😀 çok teşekkür ederim ilginiz için🙏🏻 1728810266 Kasım ayında görüşmek dileğiyle o zaman dostum çok teşekkür ederim ilgin için 🙏🏻
Geri