mhrm21 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Elektronik Sigara Atomizer Önerisi

Merhaba elimde bi mod var hazır coilli bi atomizer arıyorum. Dl yani nargile içim olarak kullanacağım. Piyasada coili bulunan tedarik sorunu yaşamayacağım hazır coilli atomizer var mı?
  2. M

Hesabimtr.Shop Güvenilir mi

Hesabimtr.shop diye bi site gördüm bi youtuberdan. Valorant vp fiyatları piyasanın çok altında alışveriş yapan var mı acaba güvenilir midir
  3. M

Epinmarine Güvenilir mi

merhaba valorant hesabı satacağım bir kişiyle anlaştım bu siteye yönlendirdi site sağlam bi sitemi işlem yapan var mı ?
  4. M

Kulakiçi kulaklık önerisi

merhaba maks 3k olacak şekilde kulakiçi kulaklık arıyorum.Sporda müzik dinlemek ve dışarda takmak için alıcam.Şu an aklımda jbl tune flex 2 ghost var ne düşünüyorsunuz siz?
  5. M

Taşınabilir SSD önerisi

Darbe ve düşme konusunda harddisk için çok hassas çöp olur diyorlar.
  6. M

Taşınabilir SSD önerisi

Hocam bende harddisk almayı düşünüyordum ilk başta fakat forumda ssd al önerisi geldi 6k ya kadar çıkarabiliyorum bütçemi 1767516818 Hocam senin önerin var mıdır peki
  7. M

Taşınabilir SSD önerisi

Merhaba önemli dosyaları saklayacağım 5-6k ya kadar 2tb harici ssd önerisi var mıdır
  8. M

2tb Hard disk önerisi

Peki ssd önerisi yapabilir misiniz?
  9. M

2tb Hard disk önerisi

Neden harddisk değilde ssd tercih ediyim hocam?
  10. M

2tb Hard disk önerisi

Önemli dosyalar saklayacağım bunun için alabileceğim maks 5-6k ya kadar 2tb harici hard disk önerir nisiniz?
  11. M

37.500tl ye kadar laptop önerisi

Hocam 48k aşıyor ya bütçeyi
  12. M

önerir misin hocam
  13. M

bu fiyata alacağım en mantıklı laptop ne olur oyun ve film için kullanacağım.İşlemci intel olursa sevinirim.
  14. M

Kuveyt türk davet kodu arıyorum

LS451073 buyur hocam
  15. M

Cs2 takas banlı hesap

bulamadım oralarda hiç aktif satılan
Geri