mibura isimli üyenin son içerikleri

1. M

🔥İndirim 💥3799 TL (Kupon) - Gigabyte Gs24f14a 23.8" 175hz Ips 1ms Monitör 💥

[OC] ile mi 175 Hz yenilemeye ulaşıyor?
  2. M

❌İndirim Bitti! Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite - Beyaz Akıllı Hava Temizleyici, 6,399 TL

-3 yıldızlı avantaj logosu var lâkin 8359 TL görünüyor..
  3. M

Ana Konu İncehesap Gaming Geceleri İndirimleri

Colorful Cvn B850 Gaming anakart bu fiyata uygun mudur?
  4. M

🔥İndirim Vatan PC OEM Intel Core Ultra 5 245kf- RTX 5060 39.699tl

-Bende 225F olan, yani ikinci sıradakini gözüme kestirdim ancak otomatik olarak sistem montajı yapılmasın seçili.. Montaj yapmayacaksan ne demeye OEM satıyorsun ki?
  5. M

-Adamlara instagramdan Ryzen 5 8500g'ye indirim yapın dedim ama demez olaydım.. 6999 TL'den 8.899 TL'ye çıkardılar.. Lâkin 7000 TL civarı bulunabiliyor.. Piyasadaki zincir marketten farksızlar.. Güya farklı firmalar ancak fiyatlar aynı.. Oem bakayım diyorum ama 2 haftadır incehesap bizle dalga...
  6. M

🔥İndirim Biostar B650m X3d Pro+ 4.499tl

- Bu anakartın sitesinde Hdmi ve Dp sürümünü bir türlü bulamadım.. Bunu esgeçmiş olamazlar herhalde diyorum ancak ben göremedim..
  7. M

🔥İndirim İtopya Karne Fırsatlarına Özel Bilgisayar Parçaları

-İndirimli fiyattan sepete ekleme bile yaptırmıyor.. Belki de anlık sorundur lâkin can sıkıcı.. Gaming gecesini bekleyecez artık..
  8. M

🔥İndirim İtopya 18.00 / 23.00 İndirimleri

-Güle güle kullanın, dolu dolu bir kart.. Eksiği yok fazlası var.. Tabii genede üreticinin sitesine girip bakmak gerek.. Gigabyte markasının bana göre en büyük handikapı aynı modelden çok fazla versiyon çıkarmaları.. 1.0-1.1-1.2 diye gidiyor ve bizim satıcılar bunları ürün başlığında belirtmiyor..
  9. M

🔥İndirim İtopya 18.00 / 23.00 İndirimleri

-Ne olur ne olmaz diye üyelik açmıştım ancak gene boş çıktı.. Hadi ram olayını geçtim, bari adamakıllı bir işlemci ya da anakart koysaydınız.. Bütçe sıkıntısı olmayan için sorun yok lâkin maliyet hesabı yapanın Allah yardımcısı olsun.. Bir de stoğa 3-5 tane parça koyup 1 dakka geçmeden kalmadı...
  10. M

Cougar mx220 nasıldır

-Tam bu kasayı gözüme kestirmiştim ki bir de ne göreyim.. İncehesap 3800 küsür liralık kasayı 5.479 TL yapmış.. 1 Haziran itibariyle gece bindirimi.. Diğer parçalarda bundan nasiplenmiş görünüyor.. %5 ya da %10 yapın bari.. 3-5 kuruş denkleştirip tamam alayım diyosun ama nafile.. Denecek çok şey...
  11. M

-Bir umutla her hafta bekliyoruz..
Geri