Merhabalar, UE5 ile yaklaşık 5 aydır geliştirdiğim aksiyon hayatta kalmatemalı korku oyunumdan birkaç ekran görüntüsü paylaşacağım, yorumlayıp eksiklerimi belirtirseniz sevinirim.
Merhabalar, oyun oynarken oyun dondu Alt F4 ile cikmaya calisirken mavi ekran verdi ve kulakliktan garip kulak tirmalayici bir sekilde "Dııırrrrrrrrr" gibi bir ses geldi uzun sure. Sonrasinda bilgisayar yeniden basladiginda BIOS ekrani acildi ve SSD yi kontrol etmek icin "Storage" bolumune...
cok tesekkur ederim hocam, valla hocam c# az cok birde motorun kendi dili var blueprint mantigi. Egitim videolari var yerli onlardan ogrenmenizi tavsiye ederim.
Onlar biraz aceleye geldi bugun duzeltecegim ilk is, oncelikle oyunda cin v.b klisesi yok 8282992 db bassli jumpscareler yok, durum korkusu ortam korkusu v.b olacak geneli psikolojik korku yani. Resident Evil 7 ve P.T. gibi diyebiliriim fakat eger basarabilirsem dusman combatlari v.b ozgun...
onun uzerindede yeni gelismeler yapiyorum oyunla ilgili tek sorunum karakter tasarlamak. Bu grafiklere v.b uyacak gercekcilikte bir karakteti kendim tasarlamam cok uzun surer okul falanda var isim cok zor.
Cevre etkilesimide bol olacak suanlik UE5 te kalmayi tercih ediyorum sizi tatmin edeceginden eminim umarim eder de. Peki sizce ilk fotodaki grafik kalitesi sizce tam olarak nasil photorealistic havasi veriyormu?
1751866887
Cok tesekkur ederim hocam.
Tavsiyeleriniz ve yanitiniz icin cok tesekkur ederim hocam, korku oyunlarinda her turlu renk paleti oluyor genelde. Ilk projem vhs uzerineydi tamamen fakat o proje yanlislikla silindi iyi ki silindi hatta. Renk paletinde yesil fazla degil agacin yapraklarindan ve otlardan dolayi oyle durmus. Ilk...
Evet hocam ama direkt alip koymadim pbr materyallerini texturelarini ve roughness ayarlarini falan degistirip uzerlerinde oymama yaparak birlestirdim mesela ilk fotodaki duvar cok duzdu onu roughness ve pbr ayarlarini degistirerek puruzlu hale getirdim. Bazi modelleri kendim yaptim buyuk capli...