micapo isimli üyenin son içerikleri

1. M

AYNI MARKA-MODEL RTX4090 EKRAN KARTLARI ARASINDAKİ FİYAT FARKI

https://www.hepsiburada.com/msi-vga-geforce-rtx-4090-gaming-x-trio-24g-rtx4090-24gb-gddr6x-384b-dx12-pcie-4-0-x16-3xdp-1xhdmi-p-HBCV0000324CJC?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.67.4 satıcı Hepsiburada o yüzden...
  2. M

teşekkürler hocam sabahtan beri özelliklerini okumaktan canım çıktı bir fark arayıp duruyorum :)
  3. M

Yani anladığım şu, aralarında bir fark yok sadece orjinallik ve kutulu olup olmaması fark sebebi olabilir doğru mu
  4. M

RTX 4090 Sistem Toplama Yardım

https://forum.donanimarsivi.com/konu/ayni-marka-model-rtx4090-ekran-kartlari-arasindaki-fiyat-farki.793502/ şu konuma da bir el atsan :D
  5. M

Teşekkür ederim hocam emegin icin
  6. M

Arkadaşlar Merhaba, Kaç gündür inceleyip çözemediğim bir durum var. RTX 4090 bir sistem kuruyorum. Tüm bileşenleri aldım. Gel gelelim ki ekran kartı alacağım fakat aynı marka model ekran kartları arasında saçma bir fiyat farkı var. Bilmediğim bir şey kaçırıyorsam lütfen bilen birisi yardımcı...
  7. M

Çok teşekkür ederim cevaplarınz için
  8. M

İdeali nedir her öneriye açığım
  9. M

Açılcası 6-7 k ayırmıştım ama üzerine çıkabilirim. Bu kadar verdikten sonra 3 5 ten kaçmayım
  10. M

Direk marka model önerebilr misiniz ram ve soğutma için. Evet. Belirttiğim parçaları internette aradım en uygun hali bu fiyata denk geliyor
  11. M

Ram ve soğutucu için önerebile hocam bütce 120bin
  12. M

Arkadaşlar Merhaba, Uzun süre sonra 4090 bir sistem kurmak istiyorum. Alacağım bileşenleri yazıyorum. Herhangi bir sorun problem yaratabilecek durum var mı? Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Asus Tuf Gaming RTX 4090 OC Edition 24 MB GDDR6X Asus Tuf Gaming X670-E-Plus AMD 6400...
Geri