Kabloyu bağladığımda sinyal gelmiyor ya monitörden kabloyu çıkartınca ya da monitörü prizden çıkartıp 20-30 saniye kadar bekleyince düzeliyor her açtığımda var bu sorun. Ne yapmam lazım
steel series artic nova 1 modelini kullanıyorum tüm sürücüler vs. güncel fakat mikrofonu kullanamıyorum mikrofon çalışsa kulaklık çalışmıyor kulaklık çalışsa mikrofon çalışmıyor ne yapmam lazım.
Steel series artic nova 1 kulaklık anakarta taktığımda mikrsfon çalışıyor kulaklık çalışmıyor kasanın üzerinde ki kısımdada tam tersiydi şimdi driver vs kurdum anakart üzerinden ayarladım çalışıyor fakat mikrofon berbat videolarda olanla alakası yok ne yapmam lazım steel series uygulaması...
Sinyal yok yazıyor sürekli ekran kartı fanı falan dönmüyor klavye mouse fan ışıkları falan yanıyor ne yapmam lazım hdmı ekran kartına anakarta bağladım ikisindede aynı hata var.
1080p monitörüm var değiştirmeyi düşünmüyorum hemen genelde hikayeli oyunlar oynuyorum sizce rtx5060 mı alayım 5060 ti mı önerebilceğiniz sistem var mı ya da bunlara alternatif 12gb ekran kartı falan.