Geçildiğini duyunca ofiste hız testi yaptım 160mbps falan aldım dedim bunu da batırdılar. Az önce sigaraya indiğimde tekrar test ettim neye uğradığımı şaşırdım 😂 tarifeleri uçurmazlarsa iyi gibi.
Operatör: Turkcell
Lokasyon: Kadıköy (Kozyatağı)
Cihaz: Samsung S24 Ultra
Boykot tayfadan değilim ama bence de Tadıbu varken bu alınmaz. Ciddi manada kalite ve lezzet farkı var aralarında. Tadıbudan iyisi varsa tavsiyelere açığım.
Hocam baskı makinesine yatırımı ilk etaptan yapmak yerine baskıyı yaptırabileceğim bir yerle çalışmak daha mantıklı geliyor. Ürünlerin tutup tutmamasına bağlı olarak ilerleyen dönemde kendi baskımı kendim yapabilirim belki.
1766072493
Hocam o kısım benim de aklımda yani öyle ya da böyle...
Hocam al-sat kesinlikle düşünmüyorum. Sıfırdan her noktasında üretimi ve tasarımı üzerime almayı planlıyorum ama açıkçası henüz ham maddeyi nasıl sağlarım ve üretimi nerede yaptırabilirim noktasında ilerleyemedim. Boş olduğum bir gün bunlar üzerine kafa yoracağım. İşten fırsat bulamadım henüz...
Elimde sadece iş kurmaya ayırabileceğim 300k kadar bir para var. Klasik işlerin aksine biraz daha farklı bir fikir üzerinde duruyorum. Premium bir Mouse Pad markası kurma fikri geldi aklıma. Özel tasarımlar kaliteli malzeme vs. Sizce böyle bir iş tutar mı? Farklı önerilere açığım ve duruma göre...
Bluerazz dan uzak dur derim. Star 20k serisinde güzel olan aroma 40k serisinde rezalet resmen. Bu arada Rave 40k serisinin aroması cidden mükemmel ötesi. İlk satılan 10k lık vozollar kadar güzel aromalar nedendir bilmiyorum.
edit: watermelon bubble gum fena değil star 40k da ama yine de 20k...
Ben yaklaşık 10 yıldır Türknet kullanıyorum. Bir kaç ay önce bizim binaya da kutu getirdiler. Türknet fibere geçebilirsiniz falan diye mail attı ben de onay verdim ama bu kutu takıldığından beri internetimde sürekli olarak kopma yaşıyorum. Şu an bile 2 dakikada bir bağlantım kopup geri geliyor...
Hocam yanlış bilmiyorsam 10-12 metrekare. Fazlasıyla yetiyor hatta %40 a falan çekiyorum. Eskiden kullandığım kumandalı Osram renkli modlarda gece lambası kadar aydınlatabiliyordu ama bu maaşallah gece klübüne çeviriyor ortalığı.
Arkadaşlar ampulleri bugün alabildim şirketten. Şu an deneme yapıyorum 15 dakikadır kurcaladım bayaa ve şunu net olarak söyleyebilirim ki beleşe almışız.