Ya sıkıntı custom sıvı soğutmaya da çok alıştım her değişimde yine custom yapmak istediğim için iyi para gidiyor :) Bütün fanlar en düşük devirde dönüyor benim yükte yada boşta. Yükte ekran kartı 50 dereceyi bile geçmiyor bu şekilde. Sessizlikten dolayı normal sistemlere de dönemiyorum :) Bir de...
Arkadaşlar custom sıvı soğutmalı sistemime yeni ekran kartı mı taksam yoksa komple değiştirsem mi emin değilim. Sadece kasa olarak sizce ne kadar edebilir? Ekran kartı da orjinal custom sıvı soğutmalıdır. Kasa ve radyatör fanlarının hepsi artic.
Ryzen 7 5800x3D
MSI X570 Tomahawk Wifi
EVGA...
5080 ve 5070ti beklediğim gibi çıkmadı açıkçası. 3080 ti kartım var geçsem hayatım çok değişmeyecek. 1080 den 3080ti ya geçtiğimde çok fark yaratmıştı.
Ben de diyorum ki böyle durumlarla hayatın boyunca karşılacaksın. Lisede bu hocan olur iş hayatında yöneticin. Hayatta hep hakkını vermeyecekler sana bazen sen almak zorunda kalacaksın. Üniversitede bir hocanın bize yaptığı sınavın genel ortalamasını söyleyeyim mi sana. 120 puan üzerinden 4...
Edebiyatçınız sizi sınıfta bırakmıyor dersten bırakıyor bu 1. Lisede çabalamanıza ve gerçekten istemenize rağmen sınıfta kalıyorsanız buda ciddi bir sorun olduğunu gösterir bu 2. iq düşünlüğü bunlardan biri. Hastalık olabilir başka bir şey olabilir. Belli yaşa geldiğinizde bir dersi geçmenin...
type c hem giriş hem çıkış. 30 watt çıkış verebiliyorken şarj ederken de 30 watt ile şarj edebiliyorsun. Sıfırdan şarj süresi fena değil hızlı şarj oluyor.
Basit bir google araması ile sorunu çözebilirsin. Çoğunlukla vcruntime140.dll dosyasını netten indirip olması gerektiği klasöre attığında sorun çözülür.
Ben kullanıyorum. Fiyatından bağımsız tavsiye edebilirim. F/p ürünü mü tartışılır fakat kaliteli vaat ettiğini veren bir ürün. 30 wattı sadece usb c çıkışından alabildiğini belirteyim.