Kanka i3 10100f ten daha çok götürür beni 4 core 8 thread evet şimdi diyeceksin her şey çekirdek sayısı vs vs mi aslında olay burda kopuyor işlemci %90 ın üzerinde takılmaya başlayabilir 8 thread bir işlemci kolay kolay %90 üzerine çıkmaz ve bu da takılma olmasını engeller evet belki oyunlarda...
3500 kasa için bütçem fakat ekipmanlarla birlikte 5000 5300e kadar çıkabilirim 5500 yazmışlar söylediğim sisteme ama ben sıkı pazarlık yaparım 4700 4750 TL ye kadar indiririm diye düşünüyorum. İlerde işlemciyi yükseltip devam ederim.
4core 4thread bi işlemci olduğu için pek de sıcak bakmıyorum 2. El alacak olacağımdan dolayı intel alıyorum yoksa yeni nesil bir pc alacak olsam kesinlikle amd bir sistem alırım amd fiyat performans konusunda daha iyi diye düşünüyorum
Arkadaşlar adam dolandırıcı çıktı 2. El alacaktım adam önce havale yapın sonra kargoya vereceğim dedi bende kabul etmedim malına güveniyorsan önce de kargoya ver gelsin dedim adam baya stres yaptı falan bi daha baktım her yerden engellemiş olmadı kısmet değilmiş
Arkadaşlar letgodan 2021 Nisan 16'ya kadar garantili 2600x buldum 1000 TL sizce alınır mı ?
Bir de Ryzen 5 1600 AF var 950 TL ye sizce hangisini alayım