Bunu nasıl yapıyoruz hocam, anlatır mısınız lütfen ?
1761499517
Daha güvenilir marka olarak Beasus starlord 30w ancak 10000 mah versiyon da düşünülebilir. Hemen hemen aynı fiyat.
Hocam baktığımda 1700tl idi şuan geri 648 e düşmüş. Dış ortama uygun mu kamera? Balkonun altına takop evin giriş kapısını görecek şekilde kullanılır mı ?
Başlıklara sadece marka model değil ürünün ne olduğunu yazsanız keşke 😔. İhtiyacım bir şey denk gelirse diye geziyorum, ne olduğunu anlamak için bir sürü ürün kontrol ediyorum.
Arkadaşlar merhaba 2k araç kameram için 128 veya 256 GB(tercihen 256) sd kart arıyorum önerisi olan varsa çok sevinirim. Konuyu çevre birimlerinde açmam yanlış mı bilemiyorum ancak depolama ile ilgili kategori bulamadım ve kameraya takacağım için burada açtım. Çok uyguna şüphe uyandırıcı bir sd...
Konuya bakarken şöyle bir şey çıktı karşıma: "Thermalright Peerless Assassin 140 White" Peerless Assasin'in 140 mm fanlı modeli mi varmış yoksa satıcı orasından burasından sallamış mı anlamadım. Bilgisi olan ürün hakkında ve eğer gerçekten 140 mm ise soğutması hakkında bilgi verebilir mi?