ben de kavisli istemiyorum ya nedense doğal gelmiyor. Aoc'un bazı monitörleri hakkında bazı kötü şeyler duymuştum o yüzden ona da sıcak bakmıyorum.
eskiden bazıları şunu da önermişti ama hiç bakmadım zaman içinde fiyatı 2 bin arttı
https://www.epey.com/monitor/philips-27m2n3501pa-00.html
bu oled'de saatlerce sabit kalan windows görev çubuğu ve chrome sekmeleri problem olur mu? metinlerin çevresine renk salçaklanması veya her ne ise o oluyor mu?
Selam,
Şu an 21,5 inçlik msi pro mp225 modelini kullanıyorum, 11 ay önce idare etsin diye 3 bine almıştım ama bir türlü düzgün bir modele geçemedim. İşin komiği bu monitörü renklerini falan sevdim bayağı. iPhone ile ekranı kıyaslayınca da elbette aynı değil ama aynı şeye baktığımdan şüphe...
teşekkürler. 16.5 bine göremedim nerede? ama oledlerde metin kenarlarında renk şeyi oluyormuş deniliyor, oyundan ve videodan çok metin ve webdeyim sanırım, ve görev çubuğu olsun sekmeler olsun bazen çok uzun süre sabit kalıyor, bu düzen konforunu değiştirmeğe değer mi emin değilim. sizce başka...
sahtelik endişem yoktu sadece bir fark var mı yani onlarla muhatap olup olmama konusunda ürünün kendisinin saklama şartı olsun başka bir şeyler olsun hem sizlerin buna takılıp takılmadığını merak etmiştim.