mikimaus isimli üyenin son içerikleri

1. M

🔥İndirim Amazon Prime Alışveriş Festivali !

Apple 20 W USB-C Güç Adaptörü 799 lira https://amzn.eu/d/0308jZwh
  2. M

🔥İndirim Amazon Prime Alışveriş Festivali !

monitörlerde olur mu indirim şu sıralar bakıyorum ama bilemiyorum
  3. M

Gta: Sa "N"Ye Nasıl Gidilir?

haklısın!
  4. M

Yar Bana Bir Monitör Tavsiyesi - 2k 27inç Ips

ben de kavisli istemiyorum ya nedense doğal gelmiyor. Aoc'un bazı monitörleri hakkında bazı kötü şeyler duymuştum o yüzden ona da sıcak bakmıyorum. eskiden bazıları şunu da önermişti ama hiç bakmadım zaman içinde fiyatı 2 bin arttı https://www.epey.com/monitor/philips-27m2n3501pa-00.html
  5. M

bu oled'de saatlerce sabit kalan windows görev çubuğu ve chrome sekmeleri problem olur mu? metinlerin çevresine renk salçaklanması veya her ne ise o oluyor mu?
  6. M

Selam, Şu an 21,5 inçlik msi pro mp225 modelini kullanıyorum, 11 ay önce idare etsin diye 3 bine almıştım ama bir türlü düzgün bir modele geçemedim. İşin komiği bu monitörü renklerini falan sevdim bayağı. iPhone ile ekranı kıyaslayınca da elbette aynı değil ama aynı şeye baktığımdan şüphe...
  7. M

Asus Rog Strix Xg27acs Gen2 (Xg27acsr) Monitör

teşekkürler. 16.5 bine göremedim nerede? ama oledlerde metin kenarlarında renk şeyi oluyormuş deniliyor, oyundan ve videodan çok metin ve webdeyim sanırım, ve görev çubuğu olsun sekmeler olsun bazen çok uzun süre sabit kalıyor, bu düzen konforunu değiştirmeğe değer mi emin değilim. sizce başka...
  8. M

Hesap Şifrelerim İnternete Sızdı

Çok geçmiş olsun, eğer özel değilse nereden ne indiriyordun paylaşabilir misin?
  9. M

Sizce Kasamın Ederi Nedir?

monitör nasıl bunun gen2'sini almaği düşünüyorum mantıklı mı https://www.epey.com/monitor/asus-rog-strix-xg27acs-gen2-xg27acsr.html
  10. M

200 Mbps İnternet 89.700 TL

yaa ilk başta 89 lira 70 kuruş gibi algıladım hahaha ama kullanım alanı belkinin belkisi ve keriz silkeleme
  11. M

Yardım Asus Rog Strix Xg27acs Alınır mı?

bende bunun sonraki nesli Xg27acs Gen2 (Xg27acsr) Monitör hakkında konu açmıştım ama pek istekli cevaplar yoktu. emin olamadım.
  12. M

Gönderici Amazon ama Bu İki Farklı Satıcıdan Herhangi Birini Sevmek Fark Eder mi

sahtelik endişem yoktu sadece bir fark var mı yani onlarla muhatap olup olmama konusunda ürünün kendisinin saklama şartı olsun başka bir şeyler olsun hem sizlerin buna takılıp takılmadığını merak etmiştim.
  13. M

Gönderici Amazon ama Bu İki Farklı Satıcıdan Herhangi Birini Sevmek Fark Eder mi

kötü bir taklit yapmışım bazen saçmalıyorum
  14. M

Asus Rog Strix Xg27acs Gen2 (Xg27acsr) Monitör

ilk post güncellendi
  15. M

hmmm oki doki, hızlı yazdığımdan ve genelde düşündüğümü hemen yazdığımdan biraz da yazım yanlışlarından olacak saçma gözükmüş olabilir. Affedin
Geri