Mileoen isimli üyenin son içerikleri

1. Mileoen

Yardım MANYETİK KLAVYE LAZIM AGALAR, ÖNERİLERİNİZ VAR MI??

Arkadaşlar bir arkadaşımda “Mizar Mz60 luna” var, turnuvadan kazanmıştı kullanmadı satıyor şimdide 1250 liraya nasıl bir klavye, üzer mi? Manyetik ve %60 ya da %78 klavye arıyorum ama fiyatıda bir türlü denkleştiremiyorum kafamda, 2000-2500 bandında sizin önereceğiniz fiyat performans modeller...
  2. Mileoen

Mizar Mz-60 Luna alınır mı? Uygun Fiyatlı Manyetik Klavye Önerisi

Arkadaşlar bir arkadaşımda “Mizar Mz60 luna” var, turnuvadan kazanmıştı kullanmadı satıyor şimdide 1250 liraya nasıl bir klavye, üzer mi? Manyetik ve %60 ya da %78 klavye arıyorum ama fiyatıda bir türlü denkleştiremiyorum kafamda, 2000-2500 bandında sizin önereceğiniz fiyat performans modeller...
  3. Mileoen

Yardım TF-7 termal macun çok katı

Arkadaşlar kule tipi soğutucunun içerisinden çıkan tf-7 termal macunun kıvamı aynı bir hamur gibi işlemcinin üzerine vs sürülmüyor, kıvamının böyle olması normal mi? Daha önce kullandığımız hiçbir termal macunun kıvamı böyle değildi
  4. Mileoen

Steelseries Arctis 7x+ Plus Wireless vs STEELSERIES Arctis Nova 4

Sizce hangi kulaklığı almak daha mantıklı arkadaşlar?
  5. Mileoen

Öneri Wirelles Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar herkese selamlar, 4500-5000 fiyat aralığında Wirelles Oyun odaklı kulaklık alacağım önereceğiniz f/p kulaklıklar nelerdir?
  6. Mileoen

Yardım A-RGB CONTROLLER ÖNERİSİ

Bir konuda yardıma ihtiyacım var arkadaşlar, sıvı soğutma pompasının üzerindeki kule rgb'lerini bağlayacağım bir giriş yok anakartımda, kasamdaki fanların rgb'leride kasanın reset tuşuna bağlı. Bu kule kısımının bağlantısı fanların olduğu kısımlara bağlanabilir mi? bağlanmaz ise uygun fiyatlı...
  7. Mileoen

DeepCool LT520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu 2799TL Alınır mı?

Arkadaşlar konuyu bir anda hortlatmış gibi olacağım kusura bakmayın. Ürünü aldım kurulumunu vs yaptım. anakartımda pompa fanı olmadığı için pompayı system fanına, radyatör fanlarınıda ürünün yanında gelen birliştiriciyle cpu fan kısmına taktım. Bütün bunlara rağmen İ5 13400F işlemcim %100...
  8. Mileoen

9. Mileoen

Yardım DeepCool LT520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Alınır mı? 2799TL

Sizce alınır mı arkadaşlar? Ya d adaha iyi muadili var mı? Max bütçe 2750TL
  10. Mileoen

Xdrive Atak Xl 2600 lira indirimde alınır mı?

Merhaba arkadaşlar Xprime Titan Xl Kumaş Oyuncu Koltuğu 5500-GT https://www.hepsiburada.com/xprime-titan-xl-kuma-oyuncu-koltuu-5500-gt-p-HBCV000006405E?magaza=OF%C4%B0SEL&url_src=ios-product-detail Bu oyuncu koltuğu bu fiyata nasıl ben bayağıdır araştırıyordum ve bu indirimi görünce kaçırmak...
  11. Mileoen

Yardım Sapphire RX6600 bu fiyata alınır mı

Gözü kararttım siparişi verdim, akakçeden baktığımda şuana kadar olan en düşük fiyat şuanki fiyatı
  12. Mileoen

Bu kartı
  13. Mileoen

Bunu alayım hemen diyorum
  14. Mileoen

İkinci el takıntım yok şükür ama yaşadığım şehir Kayseride 3060 ın piyasaları yüksek hatta genel olarak herşeyin fiyatı yüksek. O yüzden sıfıra yöneldim biraz. 1672036135 Amazon jp den alınma 3060 lar vs var ama miningte kullanılmış birde garantileri vs de yok zaten
  15. Mileoen

Herkese selamlar arkadaşlar eski kartımı sattım ve yerine şuan fiyatı uygun olan Sapphire Rx6600 almayı düşünüyorum sizce doğru bir karar mı yoksa başka kartlara mı yönelmeliyim?
Geri