miles moralas1 isimli üyenin son içerikleri

1. miles moralas1

Yeni PC Topladım Vga Işığı Yanıyor Ne Yapmalıyım Yardım Edin

Nasıl farklı dram değil vga ılığı yanıyor
  2. miles moralas1

Bilgisayar açılıyor ama ekran gelmiyor 1790179800 Bi yarım sakiselik gigabyte yazısı gelip gidiyor
  3. miles moralas1

İşlemci ryzen 7 7800x3d Riser kablosus ekran kartını takamıyorum lian li o11 dynamic mini v2 kasaya oturmuyor gigabyte x870 gaming wifi6 ana kartın PCI-Express yuvası yukarıda kalıyor Pc ilk topladığım gün ekran kartını takamdım dram ışığı yanıyordu bios ekranı geldi pc kapattım bir sonraki gün...
  4. miles moralas1

Ekran gelmiyor kafayı yicem herşeyi denedim ilk bilgisayarım 110bin verdim ya
  5. miles moralas1

Bu Kartı Alırken Dikkat Edin

Msı veya asusla karşılaştırdın mı 1790068219 İlk m.2 ssd yuvası ile yer değiştirilmiş fark edersen m.2 altında olması gereken yuva yukarıda
  6. miles moralas1

Bu Kartı Alırken Dikkat Edin

GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 GAMING WIFI6 Özellikle Lian li o11 dynamic mini v2 kasası olanlar Bu kartın PCI-Express yuvası işlemcinin hemen altında yani normalin biraz üstünde olduğu için riser kablosuz takamıyorsunuz Mecburen dikey kullanmak zorunda kalıyorsunuz ben aldım kasaya...
  7. miles moralas1

RTX 5070 14600kf 64gb Ram Beyaz Sistem 70k Aldım Sizce Fiyatı Nasıl ?

Vay be hepsi bedava vallahi Geçen hafta sıfır 110k ya bende bunu topladım Ryzen 7 7800X3D Gigabyte windforce rtx5070 Gigabyte x870 gaming wifi6 Patriot Viper Venom 16GB Kingston NV3 1TB PCI-Express 4.0 Gigabyte aorus WATERFORCE ıı Lian li o11 dynamic mini v2 Msi mag psu a750gl 750w...
  8. miles moralas1

Dram Işığını Halletim Şimdi Vga Yanıyor

Yani açılıyor ama ekran gelmiyor diyebilirim ilk 3-5 saniye dram ışığı yanıyor sonra sönüyor vga yanıyor ama ekran hala gelmemiş oluyor
  9. miles moralas1

Dram Işığını Halletim Şimdi Vga Yanıyor

Ekran kartını daha takmafım riser kablo lazım tam oturması için işlemci Ryzen 7 7800X3D 2 gündür uğraşıyorum dram ışıpı yanıp ekran gelmiyordu şimdi o gitti vga yanıyor bir sorun yoktur umarım ilk topladığım gün 3-5 kere aç kapa yaptım bios ekranı geldi bu gün hiç gelmedi ekran
  10. miles moralas1

Bilgisayarı Topladım ama Ekran Gelmiyor

Yok vallahi çözemedim uyudum şimdi uyandım birazdan tekrar denicem
  11. miles moralas1

Dün gelmişti bu gün gelmedi
  12. miles moralas1

Reis biosu sıfırladım açma tuşuna bastım önce bi 10 saniye dram ışığı yandı gitti sonra vga yandı şimdi onu bekliyorum inşallah olur ilk bilgisayarım 110bin tl verdim korkuyorum ya
  13. miles moralas1

Qnlayamadım
  14. miles moralas1

Tamamdır teşekür ederim 1789851107 Reis bir saniye bakarmısın dram ışığı gitti vga ışığı yandı ne yapıyım
Geri