toplam bütçe 75-80k Mecut ekran kartını geri gönderecem. Sadece kasa lazım hocam. 3dsmax corona render revit lumion gibi render programları kullanıyorum. Arada oyun da oynarım. sistem toplayabilr misin
Hocam merhaba render için (3ds max lumion mimari programlar) bilgisayar toplar mısın ?
Ekran kartını sipariş ettim. Sistemin geri kalanını sana bırakıyorum. Arada oyun da oynarım. Mevcut ekran kartı rx 9070xt 16 gb
https://www.n11.com/urun/ga-sektor-x-r5-7600-16-gb-1-tb-ssd-16-gb-rtx5070ti-free-dos-masaustu-oyuncu-tavsiye-sistem-85086751?magaza=gamers-arena
arkadaşlar merhaba bu sistem sizce nasıl ? Bu fiyata daha iyisi toplanabilir mi ? Render işleri için iş görür mü ? Kullandığım programlar 3dsmax revit...
hocam önerdiğiniz sistemi toplayacam. Sadece kasayı beğenmedim (görünüş olarak):) kasa ne kadar sessiz çalışırsa o kadar iyi. Sisteme uyumlu kasa önerir misiniz ? Siparişleri bugün geçmeyi düşünüyorum.
hocam öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Yazdığınız sistem 109bin civarı tutuyor. Eğer 70-80k civarı ihtiyacımı görecek sistem toplayabilirsek benim için daha iyi olur. 5070ti lık bir sistem ile 5080 arasında çok ciddi bir fark olur mu ? ilginiz için çok teşekkür ederim.
Hayır hazır olmak zorunda değil hocam. Parça parça yazma şansınız varsa ben alıp montajını yaptırırım. bütçe 100k ya kadar çıkabilirim. Fakat 70-80k bandında toplayabilirsem çok daha iyi olur :)