Mimar_DraculaNecmi isimli üyenin son içerikleri

1. M

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

peki hocam aynı sistem rx 9070 xt ile nasıl olur ? kartı uygun fiyata aldım. fiyatlar arttı geri göndermek istemiyorum :)
  2. M

sıvı soğutucu daha iyi olmaz mı ? ve işlemci RYZEN 9 7900X daha verimli mi olıur
  3. M

Hazır olmak zorunda değil hocam. şimdiden teşekkür ederim.
  4. M

toplam bütçe 75-80k Mecut ekran kartını geri gönderecem. Sadece kasa lazım hocam. 3dsmax corona render revit lumion gibi render programları kullanıyorum. Arada oyun da oynarım. sistem toplayabilr misin
  5. M

Hocam merhaba render için (3ds max lumion mimari programlar) bilgisayar toplar mısın ? Ekran kartını sipariş ettim. Sistemin geri kalanını sana bırakıyorum. Arada oyun da oynarım. Mevcut ekran kartı rx 9070xt 16 gb
  6. M

hocam power eklemediniz. ve sıvı soğutucu bu sistemde olması daha iyi olmaz mı
  7. M

Merhaba hocam render için 70-80k arası sistem toplar mısın ? Kullanılacak programlar 3dsmax corona revir lumion
  8. M

GA SEKTÖR-X unlost bu sistem alınır mı ? 5070ti

Kanka senin bilgine güveniyorum. 60-80k arası sistem toplayabilir misin?
  9. M

Önerebilceğiniz Önerebilceğiniz sistem var mı ? Hazır sistem olması zorunlu değil
  10. M

tek tek toplayınca 8k lık bir avantaj oluyor. 6 ay vade farksız olması cezbediyor. bilemedim alınır mı
  11. M

https://www.n11.com/urun/ga-sektor-x-r5-7600-16-gb-1-tb-ssd-16-gb-rtx5070ti-free-dos-masaustu-oyuncu-tavsiye-sistem-85086751?magaza=gamers-arena arkadaşlar merhaba bu sistem sizce nasıl ? Bu fiyata daha iyisi toplanabilir mi ? Render işleri için iş görür mü ? Kullandığım programlar 3dsmax revit...
  12. M

Toplama sistem Yardım 100k

hocam önerdiğiniz sistemi toplayacam. Sadece kasayı beğenmedim (görünüş olarak):) kasa ne kadar sessiz çalışırsa o kadar iyi. Sisteme uyumlu kasa önerir misiniz ? Siparişleri bugün geçmeyi düşünüyorum.
  13. M

hocam sisteme 5070ti ile devam edersek maliyeti 97bin oluyor. Vatan ile kıyaslarsak çok daha iyi bir sistem topladık diyebilir miyiz ?
  14. M

hocam öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Yazdığınız sistem 109bin civarı tutuyor. Eğer 70-80k civarı ihtiyacımı görecek sistem toplayabilirsek benim için daha iyi olur. 5070ti lık bir sistem ile 5080 arasında çok ciddi bir fark olur mu ? ilginiz için çok teşekkür ederim.
  15. M

Hayır hazır olmak zorunda değil hocam. Parça parça yazma şansınız varsa ben alıp montajını yaptırırım. bütçe 100k ya kadar çıkabilirim. Fakat 70-80k bandında toplayabilirsem çok daha iyi olur :)
Geri