Arkadaşlar merhaba,
Telefonum iphone 14 bir kulakiçi kulaklık alacağım bu iki model arasında kaldım 2 katına yakın fark var ve airpods tarafında anc de yok biri 3.000 biri 6.000 iki katı fiyat farkına değiyor mu hangisini alayım kullananlar yorum yaparsa çok sevinirim
Soru ve bütçe başlıktaki gibi karttan beklentim bu fiyata olabildiğince uzun ömürlü olması çünkü fps oyunları hariç oyun oynayan birisi değilim 2. el ne alınabilir 1650s veya 6500xt iyi midir fikirlerinizi bekliyorum
Hiç yok hocam tertemiz sadece çalıştırılmış, seninle aynı fikirdeyim uğraşılmaz ama burunlarından getireceğim
1762875939
Sence windowsu sifirdan kurayim mi gerek var mı
1 saat kullanılmış 400gb okuma yazma var
1762875455
Kısacası iadesiyle uğraşılırmı yoksa arayıp bağırıp çağırıp sikayet etsem yeterli olur mu çünkü iade edicez de kabul edilecek de para yatacak bir daha alacaz da tekrardan satın alıcaz da derken baya uzun bir süreç
Yahu sıfır aldığım ssd jelatini falan üstündeydi kutunun test kullanıcı adıyla windows 11 pro kurulu geldi ne yapmak lazım iade etmek hiç istemiyorum sıfırdan windows kurayım mı ne yapayım bir fikir verin lütfen
Ya Windows güncellemesi ile beraber biosu da güncelledim kapandı açıldı victus ta kaldı altta loading de dönmüyor f10 basıyorum biosa da girmiyor sol atta f10… Bios Setup Options yazısı geliyor hala victus ekranında kalıyor windows clean format atacaktım atamadım NAPICAZ BUNA
Yahu arkadaş tamamen haksız bir şekilde ddr5 ramlere fuhuş zamlar yapılıyor ve millet de yamyamlıyor ramleri millet yamyamlayınca da nasıl olsa alıştılar diyip daha çok zamlıyorlar döngüye girdik arkadaş bir tane doğru dürüst ram indirimi olmadı kasımda ayıptır günahtır ne oldu 1 haftada kıyamet...
Alın geçin direkt ya bu abdullah abi önermiş kendisini yıllardır takip ederim bu adam ne zaman bişey önerdi de altı boş çıktı fiyatına göre rakipsiz diyorsa öyledir
Bu Kasayı bir çok kez montajda kullandım içindeki psu yu çıktığında kasa ve fanlara 1500 kalıyor zaten ve elini panele koyduğunda veya fanların arkasına koyduğunda nereye üflediğini gayet rahat anlarsın ve 1500 tl ye gelen 6 fanlı bi kasadan tam olarak nasıl bir hava akışı bekliyorsun 9k lık...
lga 1700 soket anakart sistemim var işlemcim yok bütçem çok kısıtlı yok 2700 TL ye alınır mı şuan çok acelem yoksa kasım indirimlerinde daha düşer mi bir fikir verirseniz süper olur daha da artar mı yoksa malum hareketlendi piyasa bir an