MIN4ZUKI isimli üyenin son içerikleri

1. M

Yardım Yeni monitörde driver kurunca no signal alıyorum

driver yükleyince mönitörü görmüyor sanki kabloyu çekmişim gibi
  2. M

Yardım Yeni monitörde driver kurunca no signal alıyorum

Selam, ekran kartım RX 6800 XT, MSI G255F E2 monitör aldım bugün. 2 saat oldu, eski monitörümde HDMI görüntü alabiliyorum. DDU üstünden driver silince MSI monitör görüntü veriyor, BIOS'a giriyor ama driver kuruluyken sistem boot olana kadar görüntü var, Windows'a gelince görüntü kesiyor. Önceki...
  3. M

Öneri Arkadaşıma 70-75k civarı laptop önerisi

gamegaraj slayer modelleri gördük onlar nasıl ? sizce alınır mı kalitesini bilen var mı aranızda link laptop bu var ayrıca bu da var bu da var bu da var 1768063681 hangisini almalıyız bir an önce almamız gerek yardım edin lütfen
  4. M

Öneri Arkadaşıma 70-75k civarı laptop önerisi

Ekran kartı 5070 olursa çok iyi olur ayrıca yurt dışında da servis garanti bulabileceği asus msı gigabyte gibi markalardan olmasın istiyoruz 70 75k bir büçe var bir an önce alması lazım teşekkürler.
  5. M

Öneri Aranızda 500 ve 1000 mbps internet kullananlar kaç tl ödüyor ?

Taahütü yaptırmışlar öğlen, fakat yarın arasam 1000 yaparlar mı ? yoksa iş işten geçti mi 1000 varken 500 kullanınca enayi gibi hissetmeye başladım aslında 1000mbit o kadar işime yaramayacak ama
  6. M

max 1 yıl veriyorlar 1767111850 bir tanıdığımın 6 yılda 2 3 defa kesilmişse interneti bir diğer tanıdığımın her ay 5 defa toplam kesiliyor biraz şans da dahil işin içine
  7. M

O zaman bu fiyat iyi sanırım vodafonenin dediği 1000mbit olunca daha f/p oluyor.
  8. M

500 olana 700 tl 1000 olana 800 tl pahalı fiyat mı ? vodafone
  9. M

🔥İndirim Trendyol indirim kodları

iğrenç bir durum heves gidiyor
  10. M

Bisiklet için lastik önerisi

26 jant mtb bisikletime iki adet dış lastik almak istiyorum. sağlam lastikler olsun istiyorum en ufak dikende iç lastik delinmesin istiyorum 2000 tl bütçem var (bu bütçe az mı çok mu yeterli mi ?) ayrıca güzel pas sökücü sprey de önerebilirseniz sevinirim
  11. M

Yardım Honor pad V9'a ayrıyetten kalem satın almak istiyorum

tamamdır teşekkürler
  12. M

Ben de zaten kullandınız kesin çalışıyor dediniz demedim sizin dediğinizi kastetmek istedim.Teşekkürler yardımınız için.
  13. M

yorumları okuduğumda Honor choice pen için birisi, honor pad v9 için aldım ama çalışmadı yazmış fakat düz 9larda çalışyormuş bu kafamda soru işareti olarak kaldı sizse çalışır diyorsunuz
Geri