Mindustry isimli üyenin son içerikleri

1. Mindustry

🔥İndirim 🔥[10 Mart] Belkin WCA013 45W Şarj Aleti 566 TL 🔥

1.5 metre ve MFi (Çipli) lisanslı olduğu için fiyatı yüksek. 430 TL. https://www.epey.com/sarj-kablosu/infinitylab-instantconnect-ctl-1-5-m.html
  2. Mindustry

Şarj aletlerinin üçü de USB PD şarj protokolünü desteklediği için bütün iPhone'lar ile uyumlu. Evet. Ugreen aynı anda iki cihaz bağlandığında 25W + 20W güç ile şarj eder. Telefonunuz en fazla 23W şarj hızını destekliyor. 20W-25W gücünde daha uygun fiyatlı ve küçük boyutlu şarj aletleri de...
  3. Mindustry

S10fe plus aldım ders calısmak icin

Memnunsanız ne mutlu. Ben 12.4 inç ekranlı tablet kullanıyorum. Bana ağır geliyor. Şarj aletini halletmediyseniz Samsung Süper Hızlı Şarj rehberi hazırladım. İşinize yarayabilir. https://forum.donanimarsivi.com/konu/samsung-super-hizli-sarj-kaosu-hakkinda-bilmeniz-gereken-her-sey.1213162/
  4. Mindustry

Kaç GB hafızalı modeli aldınız? Boyutu büyük gelmiyor mu?
  5. Mindustry

Hayırlı olsun da bu konular komik geliyor. 🙂
  6. Mindustry

🔥İndirim Baseus Tungsten Gold Hızlı Şarj Kablosu Type-C to Type-C 100W, 2m 250TL

Konudaki kablolar çakma değil. Farklı firmaların özgün tasarımlı kaliteli kabloları. Bilindik markalardan aldığınız kablolarla sorun yaşamazsınız. Birçoğu orijinal Apple şarj kablosundan daha dayanıklı.
  7. Mindustry

🔥İndirim Baseus Tungsten Gold Hızlı Şarj Kablosu Type-C to Type-C 100W, 2m 250TL

Benim de elim bir sepet tuşuna gitti. Sonra Type-C test cihazım olduğunu hatırlayınca vazgeçtim. 😄
  8. Mindustry

Baseus PicoGo 45W ve Ugreen Nexode 45W şarj aletleri iki cihazınızla da uyumlu. Telefonun şarj hızı, pil yaklaşık %5-%40 arasındayken maksimum seviyede olur. Pil doldukça iç direnci artar. Pilin fazla ısınmaması için dolmaya devam ettikçe şarj hızı kademeli olarak düşer.
  9. Mindustry

Galaxy S25, Galaxy Tab S11 serisi ve sonraki modellerde SFC2.0 45W için 60W/ 3A kablo uygun. Galaxy S25, Galaxy Tab S11 serisi ve sonraki modellerde SFC2.0 45W için 100W/5A kablo şart. Bu konuyla ilgili bir rehber hazırladım...
  10. Mindustry

Android Samsung Süper Hızlı Şarj Kaosu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Samsung cihazlar ile uyumlu olan bütün şarj aletleri USB PD desteklediği için Apple cihazlar ile de uyumlu. Baseus PicoGo 45W şarj aletini öneririm. https://www.trendyol.com/baseus/picogo-gan-super-hizli1c-45w-extra-kucuk-boyutlu-sarj-cihazi-beyaz-p-939032695?boutiqueId=681310&merchantId=968...
  11. Mindustry

Spigen essential 47W şarj aletiniz var sanırım. 100W 5A kablo kullanırsanız siz de ekranınızda Süper hızlı şarj 2.0 yazısını görebilen şanslı insanlardan olabilirsiniz. 😁
  12. Mindustry

Dostlar, Samsung cihazlar için şarj aleti alırken çoğumuz uyumluluk konusunda yamuluyoruz. Tabii ki bunun asıl sebebi Samsung'un ve şarj aleti üreten firmaların yeterli bilgiyi tüketiciye sunmamaları. Samsung cihazınızla uyumsuz şarj aletlerine boşuna para harcamamanız için bir rehber hazırlama...
  13. Mindustry

İndirimde şarj aleti ve kablo görürsem alıp yakınlarıma hediye ediyorum. Siz de deneyin. Bu sayede boşuna almış gibi hissetmezsiniz. 😄
  14. Mindustry

Yardım 15T mi 15T Pro mu mantıklı?

Xiaomi telefonlar hızlı şarjda ısınıyor. Kasa plastik olunca batarya ısısını yeterince transfer edemiyor. Bu durum pil ömrünü kısaltıyor. 15T Pro, güçlü donanımı ve metal kasasıyla daha uzun ömürlü olur.
Geri