Mindustry isimli üyenin son içerikleri

1. Mindustry

Yurt dışı S24 ultra alınır mı?

Belki göze hoş gelse de kullanışsız bir tasarımı var. Keskin köşeleri kılıfla bile ele batıyor, ekranı kontrol etmeyi zorlaştırıyor.
  2. Mindustry

🔥İndirim Belkin 2'li Örgülü USB-A - USB-C Kablo 157TL

Yine kaç Watt aralığında istediğinizi yazmamışınız. 🙂 Voltme 67W aradığınız şarj aleti olabilir...
  3. Mindustry

Poco X3'ün şarj aleti Xiaomi 33W MDY-11-EZ modeliymiş. Konudaki belkin kablo gibi standart kablolar hızlı şarj için uyumsuz. En iyi ihtimalle 18W hızında şarj edebilir. 33W modu için Xiaomi Turbo Charge uyumlu kablo gerekiyor. 1774988115 Şarj aletlerinde ekran olunca boyutu büyüyor. Kaç watt...
  4. Mindustry

İki markanın da şarj ürünleri bence kaliteli. Bahsettiğiniz şarj aletinin modeli nedir? Hangi cihazları şarj edeceksiniz? Şarj protokolü uyumluluğu önemli.
  5. Mindustry

Şarj aletinin ve telefonun modeli nedir?
  6. Mindustry

Pttavmden iphone 17 alınır mı? (satıcıyı konuya koydum)

İki kat hafıza, 120 Hz ekran ve bir nesil daha yeni bir cihaz alıyorsun. Aradaki farka değer. Samsung tarafında aynı fiyata veya daha uyguna çok daha iyi telefonlar var.
  7. Mindustry

Öneri 🪫Sahte şarj aletlerini tespit etmenin en kolay yolu🪫🔌

@yusuf7878, paylaşımınız için teşekkürler. Devredeki ABS10 köprü diyot, 25W için yetersiz. Normalde 10W LED ampullerde kullanılıyor. Bunun gibi sigorta olarak direnç kullanan bir şarj aletim yanmıştı. Baktım, dirençten önce bacağı erimiş, kopmuş. 😄
  8. Mindustry

Ekranı Kaliteli Tablet Önerisi (25-30K Bütçe)

Yazılımı sorunlu.
  9. Mindustry

Telefonlarda ne kadar gerekliyse tabletlerde de o kadar gerekli.
  10. Mindustry

Lenovo yoga tab fiyatına göre gayet iyi donanıma sahip. iPad a16'yı direkt eleyin. Honor Magicpad 2 çıkalı iki yıl oldu. İşlemcisi artık orta segment sayılır. Güncelleme desteği de fazla kalmadı. Tab S11 en mantıklısı. Bu bütçede bulabileceğiniz en iyi ekrana sahip. Tablet yazılımında daha...
  11. Mindustry

SAMSUNG S26+ VS SAMSUNG S25 ULTRA VS IPHONE 17

S25 Ultra tavsiye ederim.. iPhone 17 daha alt segment bir model. Karşılaştırmaya bile gerek yok.
  12. Mindustry

Çözüldü✓ Amazondan Tablet önerisi

Önceki konuda Tab S9 demiştiniz. Çözünürlüğü 2560×1600. Bence ideal.
  13. Mindustry

Çözüldü✓ Amazondan Tablet önerisi

Youtube'da AV1 1080P 60 FPS videonun bitrate oranı yaklaşık 6Mb/s test için düşük kalıyor.
  14. Mindustry

Yardım Tab s11 mi tab s10+ mı

Bağımlılık yapıyor. Sonra başka firmanın arayüzüne alışamıyorsun. 😄
Geri