Forumdan epeydir uzak kalmışım. 100W/5A kablo almanıza gerek yok. S25 FE için 60W/3A kablo yeterli. Şok markette satılan Neowise marka 60W kabloyu 100 TL'ye alabilirsiniz.
Orijinal kablo kendi kendine çürüyor. Düzgün bir markadan 60W kablo almanız yeterli. Hatta şok markette Asonic marka 60W kablo 100 tl. Test ettim, süper hızlı şarj ediyor.
Ben teşekkür ederim. 3C ve FCC Sertifikasyon belgelerinden öğrendiğim kadarıyla Tab S10 serisinin SFC 2.0 modu için de 5A kablo gerekiyor.
Emin olmak için ayarlar/tablet hakkında/durum bilgisi menüsünde en altta değerlendirilen kısmını kontrol edebilirsiniz. 15V;3A yazıyorsa 60W/3A kablo SFC...
Sağ olun. S25+, Tab S11 gibi 3A kablo ile de 45W modunda şarj olabilen yeni Samsung cihazları da destekliyor mu? Bence uygun fiyatlı olduğu için birçok insan Samsung SFC 2.0 45W destekliyor mu merak ediyordur. Tespit ettiğiniz uyumluluk bilgilerini Acefast 45W sıcak fırsat konunuza ekler...
Bak benim gibi kullanmış ve Nothing yazılımının ne kadar balon olduğunu anlamış. 🤣
Kaynak: https://www.hepsiburada.com/nothing-phone-3-256-gb-12-gb-ram-nothing-turkiye-garantili-siyah-p-HBCV000098QMU7-yorumlari?sayfa=1&filtre=2
O kadar anlamsız bir savunmaya girdiniz ki çok güldüm. Dediğiniz gibi üst segmente yakın olan S25 FE 33K'ya satılırken 30 K'ya satılan orta segment Nothing 4A'yı almak için mantıklı bir tane sebep yazamamışınız. Yok şu eksik önemli değil yok bu eksik önemli değil gibisinden anlamsız yorumlar...
Bir Xiaomi'nin arayüzünde reklam var. Zaten tercih etmiyorum.
Samsung'un çok daha gelişmiş ve stabil arayüzünden birkaç marjinal fanboyun gazına gelip NothingOS 4 arayüzüne geçiş yaptım. Bomboş ve "hızlı" yazılımından keyif almayı bırak pişman oldum. Zaten fiyatına göre donanımı zayıf kalıyor...
Alıp kullanmasam yazılım eksiklerini nereden ayrıntılı bileceğim. Gereken ayarı bulamadığın bomboş yazılım. En hızlısı olsa ne yazar. Bir telefon satın aldınız mı şirkete ortak olmuş gibi savunmaya geçiyorsunuz. Kişisel tercihlerinizi insanlara dayatmayın. Ne fiyatına göre donanımı iyi ne de...
Hepsinin ya fiyatları arttı ya da stoğu bitti. Şimdilik daha uyguna bulamıyorum.
Bu arada Acefast 45W şarj aletini incelediniz mi?
1775075139
Lenovo 68W şarj aleti 100W kablo ile birlikte 1000 TL.
https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-68w-usb-c-sarj-cihazi.html
Bu şarj aleti ile ilgili...