Şarj aletlerinin üçü de USB PD şarj protokolünü desteklediği için bütün iPhone'lar ile uyumlu.
Evet. Ugreen aynı anda iki cihaz bağlandığında 25W + 20W güç ile şarj eder.
Telefonunuz en fazla 23W şarj hızını destekliyor. 20W-25W gücünde daha uygun fiyatlı ve küçük boyutlu şarj aletleri de...
Memnunsanız ne mutlu. Ben 12.4 inç ekranlı tablet kullanıyorum. Bana ağır geliyor.
Şarj aletini halletmediyseniz Samsung Süper Hızlı Şarj rehberi hazırladım. İşinize yarayabilir.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/samsung-super-hizli-sarj-kaosu-hakkinda-bilmeniz-gereken-her-sey.1213162/
Konudaki kablolar çakma değil. Farklı firmaların özgün tasarımlı kaliteli kabloları. Bilindik markalardan aldığınız kablolarla sorun yaşamazsınız. Birçoğu orijinal Apple şarj kablosundan daha dayanıklı.
Baseus PicoGo 45W ve Ugreen Nexode 45W şarj aletleri iki cihazınızla da uyumlu.
Telefonun şarj hızı, pil yaklaşık %5-%40 arasındayken maksimum seviyede olur. Pil doldukça iç direnci artar. Pilin fazla ısınmaması için dolmaya devam ettikçe şarj hızı kademeli olarak düşer.
Galaxy S25, Galaxy Tab S11 serisi ve sonraki modellerde SFC2.0 45W için 60W/ 3A kablo uygun.
Galaxy S25, Galaxy Tab S11 serisi ve sonraki modellerde SFC2.0 45W için 100W/5A kablo şart.
Bu konuyla ilgili bir rehber hazırladım...
Samsung cihazlar ile uyumlu olan bütün şarj aletleri USB PD desteklediği için Apple cihazlar ile de uyumlu. Baseus PicoGo 45W şarj aletini öneririm.
https://www.trendyol.com/baseus/picogo-gan-super-hizli1c-45w-extra-kucuk-boyutlu-sarj-cihazi-beyaz-p-939032695?boutiqueId=681310&merchantId=968...
Spigen essential 47W şarj aletiniz var sanırım. 100W 5A kablo kullanırsanız siz de ekranınızda Süper hızlı şarj 2.0 yazısını görebilen şanslı insanlardan olabilirsiniz. 😁
Dostlar, Samsung cihazlar için şarj aleti alırken çoğumuz uyumluluk konusunda yamuluyoruz. Tabii ki bunun asıl sebebi Samsung'un ve şarj aleti üreten firmaların yeterli bilgiyi tüketiciye sunmamaları. Samsung cihazınızla uyumsuz şarj aletlerine boşuna para harcamamanız için bir rehber hazırlama...
Xiaomi telefonlar hızlı şarjda ısınıyor. Kasa plastik olunca batarya ısısını yeterince transfer edemiyor. Bu durum pil ömrünü kısaltıyor. 15T Pro, güçlü donanımı ve metal kasasıyla daha uzun ömürlü olur.