Minrou isimli üyenin son içerikleri

1. M

Çözüldü✓ Ramlerimin Sahte Olduğundan Şüpheleniyorum

3100x2 6200 ramlerin sorunsuz 6200 de calisiyor yarisini yazma sebebini de DDR dan dolayi (double data rate) Buyur bende de bu şekilde
  2. M

Sistemime Yeni Ekran Kartı Aldım Fakat Sistem Açılmıyor

anladım o zaman dediğim gibi bios pilini söküp biosu resetledikten sonra deneyebilirmisin
  3. M

sizce alınır mı ve 1000tl ye kadar psu önerir misiniz

kalitesiz psu sistem intiharıdır başka bişey değildir bütün parçaları besleyen şey psu en önemli parçalardan birisi bütçen yoksa olmadı biraz bekleyip markalı kaliteli bişey al fsp-corsair-tt-nzxt v.b
  4. M

Sistemime Yeni Ekran Kartı Aldım Fakat Sistem Açılmıyor

pc yi güçten çek bios pilini sök bekle biraz tak geri aç sistemi veya bios res tuşun varsa resetle ordan olmazsa da psudan olabilir 1691624216 fanlar dönmüyoru yeni gördüm bios pilini sökmek çözmez büyük ihtimalle kablolamana bak pwr kablolarını yanlış takmış olabilirsin
  5. M

R9 7950X3D ve RTX 4090 sistem nasıldır?

oc yapmayacaksan çokta güçlü bi anakarta ihtiyacın yok ki x3d işlemcilerde oc yapmak riskli
  6. M

Çözüldü✓ 7800x3d 2 kayıp işlemci çekirdeği

Ya ben çok şanslıymışım ya da sen şanssızmışın bilemedim :D
  7. M

Rtx 4090/ i9-13900K Sistem toplama Önerisi

Yerinde olsam rog karta o kadar para vermezdim gereksiz pahalı bizim ülkemizde bence şu şekilde daha mantıklı sistem olur sıvı soğutmayı da senin tercihine bıraktım https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-msi-rtx-4090-suprim-x-24g-384-bit-gddr6x-24-gb-fiyati,2121424366.html...
  8. M

R9 7950X3D ve RTX 4090 sistem nasıldır?

1000w yeterli ayrı ayrı markalardan toplamak sorun yapmaz x3d işlemci sorunları çözüldü asus kendini zeki sanıp soc w ı 1.3 e sabitledik diyip 1.4 lere oc yapıyordu .dd 4090 yanma olayları halen mevcut yanma sebebide soketin tam oturulmaması diye biliyorum şans işi biraz 4090 çok overkill bi...
  9. M

garipmiş hocam 160 w değil full yükte 185w ları görüyordum değer olarak
  10. M

2060 gaming kart kullanıyosun gördüğüm kadarıyla 2000 serisinin en iyi soğtuması msi gaming serisindeydi ki seninle aynı ekran kartını kullanıyodum değiştirmeden önce 2060 gaming z ile 60 derece üstünü görmedim vram ler de 70 üstlerine çıkmadı soğukluğundan aşırı aşırı memnundum. Şuanda da 4080...
  11. M

gpu konusunda halen çok iyi gidiyor anakart konusunda da ben bu anakartı 4.8k civarına almıştım en yakın asus tuf vardı özellik olarak ondan üstünde ama maalesef b650 biosunun çözemediler
  12. M

yanma konusunda çok güzel çözüm bulup sonraki biosları bu kadar kötü yönetmeleri gerçekten çok garip expo açınca mavi ekran yiyordum artık expo açınca sistem açılmıyor en basit örneğinde yeni platforma adapte olamadılar sanırım.
  13. M

yazdığınız yerde de 14 e düşmüştü sorunun çözümünü buldum bios buga girmiş anlamadığım şekilde zaten msi b650 biosları son zamanlarda çok sinir bozucu olmaya başladı her neyse eski bios sürümüne döndüm ve bütün çekirdeklerim geri geldi yardım etmeye çalıştığınız için teşekkürler 1691521719 8...
  14. M

Fiziksel çekirdeklerin normalde 7 tanesi çalışıyordu 8. yine yoktu bios dan 1 2 ayar ile açmayı denedim fakat olmadı ondan sonra eski haline döndürüp bilgisayarı açtığımda perf düşüşü farkettim ve bakınca 16çekirdekyerine 14 çekirdeğimin çalıştığını gördüm.Bios ayarlarını tamamen sıfırlayıp...
  15. M

Çözüldü✓ MEM clock boşta ve yükte de stabil aynı hızda çalışıyor

Kullandığım kartın mem clock u normalde 24000 mhz iken boşta 11202 %100 kullanımda 11202 mhz olarak sabit takılıyor daha önceki kartlarımda böyle bişeyle karşılaşmamıştım neden olabilir fikri olan var mı ?
Geri