Beyler bu firmware güncellemesini mavi apexte yaptım kablo bağladıktan sonra. Siyah apex sonradan geldi, onu da kabloyla bağladım bu sefer güncelleme olmuyor. Çok anlamıyorum bu işlerden normal mi bu durum?
Arkadaşlar klavyeyi ilk kullandığımda ses tekerleğinden sesi kısılıp açılıyordu. Bişey oldu ne olduysa, ses tekerleği rgb ışığını azaltıp arttırıyor, üstüne tıklayınca da rgb stili değiştiriyor. Fn+F10,F11,F12 ses kapatma açma vs oldu. Eski haline nasıl çevirebilirim bulamadım ben?
Bugün tekrar AULA çıktı karşıma %99dan(3.denemem). Sepet yaptım, 400₺ civarı bir sepet oluşturdum, bu sefer ödeme ekranına attı fakat vergilerle beraber 1000₺nin üzerinde bir fiyat çıktı karşıma. Sonra geri geldim, sepetteki bazı ürünleri değiştirdim fiyat düşsün diye, 300₺ civarına düşünce...
Benim yaptığım sepette altında hatta baya altında. Ama son adımda tam sepete atacakken stok yok dediği için belkide vardır minimum tutar ama söylemiyor sistem diye düşünüyorum o yüzden sordum.
Hocam bende de aynı senin gibi, ilkten beyazı almıştım. Sonradan siyahta aklım kaldıydı. Sepette durdu 1 hafta neredeyse, bir taraftan orayıda kontrol ettim hiç gözükmedi klavye. Sonra yalan dolan olduğunu düşündüm, başka bir kuponla siyahı aldım. Ondan bir iki gün sonra tekrar göründü. Ama...
Üstat, geçen hafta ilk denediğimde stoklar hızlı tükeniyordu. Dün tekrar gözüküverdi, artık stok sorunu yok. Tekrar denedim aynısı oldu. Ben sepet tutarından dolayı olduğunu düşünüyorum. Stokla alakalı değil.