Kişiden kişiye değişir ama yanlar ve arkalar sıfıra vurulduysa o kötü ve beyaz görüntü 1-2 hafta içinde kaybolur, saçlar siyahlaşmaya başlar. / 1 ay gibi bir sürede de üst taraflarla az çok eşitlenecek seviyeye gelir, normal bir kısa saç modeline döner. / Şu an gözün alışmadığı için çok kötü...
İncehesap'tan ASUS ROG Strix XG27ACS almıştım ama üründe 4 tane farklı renklerde ölü piksel çıktı. Bu yüzden iade etmek istedim fakat çok uğraştırdılar. 14 gün koşulsuz iade hakkım olmasına rağmen süreç yaklaşık 1,5 ay sürdü.
İlk adrese ekip gelip işlem yaptığı için o ücreti normalde yansıtıyorlar. Ama aradaki süre sadece 1 hafta olduğu için peşini bırakma. Çok kısa sürede taşındım, yeni adresim fiber altyapılı, mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum diye destek kaydı açıp itiraz et. / Uygulamadan fatura veya...
Ben KTC H27T22C'yi Hepsiburada üzerinden Teknoklik satıcısından almıştım. Sadece hafif ışık sızması vardı, o da bu tür monitörlerde genel olarak olabiliyor. Onun dışında herhangi bir sorun çıkmadı.
Ben Samsung Crystal 75U8000H 4K Ultra HD 75" televizyonu Migros'tan almıştım. Gayet güvenli şekilde geldi, bence alınır. Benim alışverişimde herhangi bir sorun yaşanmadı.
Bunun için hesap açtım bende de aynı sorun var. Eğer bu arkadaşa yardımcı olacaksanız bana da yardımcı olabilir misiniz? RTX 3060, i5 12400F, 16 GB DDR5 RAM ve 750W PSU kullanıyorum.