Miraç Sağır isimli üyenin son içerikleri

1. Miraç Sağır

RX 9070 XT İşlemci Önerisi

yani görünürde fazla tüketen bir şey yok gibide totalde yüzde 67 falan bilemedim
  2. Miraç Sağır

Windowsdaki gereksiz ram tuketen uygulamalari nasil siliyorsunuz yt videosu falan var midir? 32gb ram in 12 si sabit kullaniyor sistem gereksiz yani
  3. Miraç Sağır

9700x ile kullaniyorum arkadaslar konusmus gerisi senin tercihin
  4. Miraç Sağır

Topladığım 140 Bin TL Beyaz Renk RX 9070 XT Sistem Alınır mı?

Pahali diyenler beyaz olmasini göz ardı ediyor. Tamamen zevk ve hayal için sistem yani tabikide parcalar suanda absürt fiyatta ama indirim yakalayinca daha da uyguna gelecek. Beyaz sistem toplamak isteyen adama siyah parca önermeyin yani adamin akli yok mu?
  5. Miraç Sağır

Topladığım 140 Bin TL Beyaz Renk RX 9070 XT Sistem Alınır mı?

Sogutucu incehesap gaming gecesinde dusuyor arada sirada. Islemci gereksiz 9700x öneririm. Ekran kartı indirimleri sık sık oluyor denk gelirse pure serisi bakabilirsin soğutması iyi. Rami 2. Elden alirsan 10k daha aşağı bulursun. Anakartı da b850 beyaz anakartlar var onlara bak fiyatı ordan da...
  6. Miraç Sağır

Yardım En Ucuz Glossy (Parlak) OLED Monitör Önerisi ve Tartışma Konusu

XG27AQWMG 1786374768 321 up x24 önercektim de 50k vermem ona ben üst modeli 43 e satıldı kazıklanma hissini yediremezdim kendime 1786374868 konuyu tam okumamışım en ucuzu yazmış glossy oled aoc var en ucuz. en ucuz mat da şuan 17k samsung g5 ben oled almışken en ucuzunu almazdım tercih ve bütçe...
  7. Miraç Sağır

❌İndirim Bitti! James Donkey 27'' 210hz 1ms Gtg Fast Ips Qhd 2k Pivot 5999 TL

q40 modeli aldım geçenlerde sağ üstte 1 ölü piksel var ama değişmedim uğraşmamak için. zaten görmem çok zor olmuştu diye. 1786373349 @lappelduvide tüm mesajlara tepki koymuşsun bir nedeni var mı?
  8. Miraç Sağır

Radeon RX 9070 XT Beyaz Sistem İçin Tavsiye

güzel sistemi kendin zevkine göre toplarsın içinde şu parça olsaydı daha iyi olurdu diyeceğin bir durum kalmaz o zaman.
  9. Miraç Sağır

şuan zaten o dönemdeyiz ve bu dönem içinde beyaz pc toplamak çok daha zor siyaha göre. hazır sistemi kimse 9 taksite satmaz ki satılanları gördük kötü diyebileceğimiz parçalarla ve pahalı bir şekilde. Allah kolaylık versin sana. tavsiyem yine tek tek sabırla toplaman yönünde. elbet denk gelir...
  10. Miraç Sağır

bazı parçaları 3 bazı parçaları 6 bazılarını da 9 taksitle aşağı yukarı ssd dahil değil 110k ya topladım kendi sistemimi. Tek tek indirim yakalarsan benden daha da uyguna alabilirsin. mesela 9700x ben 12100 e aldım geçen gün 11200 e satıldı. 9070xt 35k 9 taksit aldım. anakartı 15800 e aldım ki...
  11. Miraç Sağır

🔥İndirim Razer Viper V4 Pro - 8599 TL!

Gördüğüm en toxic konu olabilir
  12. Miraç Sağır

❌İndirim Bitti! İncehesap Gecenin Yıldızı | 7 Ağustos 23:00

Fiyati baya iyi ilgilenenleri bilir
  13. Miraç Sağır

❌İndirim Bitti! İncehesap Gecenin Yıldızı | 7 Ağustos 23:00

Beyazi da gelecek hafta gelir inş
  14. Miraç Sağır

🔥İndirim James Donkey Epic Q40 (2k 27inç 0.5ms Ips 180hz) - 6 Bin TL

yok ya zorlarsam anca görüyorum hatta şuan göremiyorum o derece 2k ekranda görmek zor o pikseli 4k erkan alınca nasıl olcak acaba meraklandım
  15. Miraç Sağır

🔥İndirim James Donkey Epic Q40 (2k 27inç 0.5ms Ips 180hz) - 6 Bin TL

1 tane ölü piksel çıktı sağ üst köşede rahatsız etmez beni :peepo1:
Geri