Miraç Sağır isimli üyenin son içerikleri

1. Miraç Sağır

🔥İndirim Paen %10 Kod Tshirt 449tl + Bel Çantası Hediye

Yazdim cevap bekliyorum mesai saatleri dışı oldu artık herhalde pazartesi falan dönerler. Durum güncellemesi yaparim. Bu arada eşofmanlarin kalitesi birbirini tutmuyor. Pacalardaki kiskaclar da o kadar kalitesiz ki islevini yerine getirmiyor.
  2. Miraç Sağır

Selam söyleyip de halledilcek bir mahalle arasi esnafiysa okey ben maili attim bakim ne dicekler 🤔
  3. Miraç Sağır

@Yukosss dicek bişeyin var mi marka temsilcisi gibi biseysin 😅
  4. Miraç Sağır

Paen nalonu benim için patladı. 3. Siparişimde tamamen baska bir ürün göndermişler adamlar. Yıkamalı gri rengi cikti diye sevinip siparis verdim gelene bak nakışı bile yok.
  5. Miraç Sağır

Lian Li O11 Vision Compact - Stealth Kit - Sıfırdan Tasarım

@carlzbu videodaki gayet koş duruyor. Kenarları yumusak kutu gibi değil. Fanlarin olduğu bölüme geçerken de verdiği eğin hic sırıtmamış. Görmüş müydün bunu.
  6. Miraç Sağır

Yarın İlk Direksiyon Sınavım Var.

sınavdan kalman için. ekstra ücret almak için. sınav ücretli ya hani akıllılar ticarete döküyor
  7. Miraç Sağır

Yarın İlk Direksiyon Sınavım Var.

sınavı yapan kişi seni rotanın dışına çıkmaya zorlarsa çıkma. direksiyon hocan yap derse yap. beni bi anda durmaya zorladı ani dur kalk yapmamı istedi yapcaktım hocam uyardı da kalmadım sınavdan. başarılar.
  8. Miraç Sağır

plakaya gömülü şekilde olacak olursa ki ben isterim ister yazı olsun ister şekil en uygun yerin fanların üstündeki boş kısım olacağını düşünüyorum. ben şimdiden oraya ne koyacağımı düşüneyim :shy:
  9. Miraç Sağır

Ellerine sağlık. Takipteyim hocam en kısa sürede piyasaya sürmeni bekliyorum. Benim fikrimi soracak olursan dosyayı paylaşma. Dediğin gibi fırsatçı çok. Dosyayı alıp seri üretime geçerler direkt. Komik olan şu ki bu fırsatçıların bazıları fırsatçı olduğunu saklamıyor, utanmıyor bile. Ek olarak...
  10. Miraç Sağır

🔥İndirim Segotep Hiphant 6''ıps Multimedya Ekranı 2399tl!

Merak edenler için 1787239680 Reklam gibi oldu silip ss atayim mi @Loky
  11. Miraç Sağır

🔥İndirim 2026 Gemini Öğrenci İndirimleri

Yt premium 58tl ödüyordum ustune gemini uyelige 100tl pro modele gecip 220tl odeyecegim ama değer kullanmasini bilene. Teşekkürler
  12. Miraç Sağır

@Carlzberg ürünü bitirdikten sonra satmayı düşünürsen almayı düşünüyorum. 3d yazıcım yok ve açıkçası uğraşmayı düşünmüyorum. Maliyet + emek + kargo ne kadar patlar acaba 🤔 Fotoğraftaki kasa da benim taksitler azalsın ekranı ve kabloları almayı düşünüyorum
  13. Miraç Sağır

Hangi İnternet Sağlayıcısına Geçiş Yapmalıyım

en basitinden oturduğun bölgede fiber kutusu var mı sokakta biyerde gördün mü? bizim yan sokakta kablonetin kutusu var. onu bulamadıysan da tek tek sağlayıcıların sitelerine girip adres bilgilerini girdiğinde destekleyip desteklemediği çıkar.
  14. Miraç Sağır

Hangi İnternet Sağlayıcısına Geçiş Yapmalıyım

altyapı varsa kablonet fiberi iyi konyada iyi en azından. oturduğun yerde hangi altyapı varsa değerlendir artık kendi çapında
  15. Miraç Sağır

Ryzen 7 9700x Fan Rpm Sorunu – 50-60°C’De 2000+ Rpm’E Çıkıyor

Benim işlemci de 60 derecelerde hep fan sesi de acayip yüksek geliyor napcagimi bilmiyorum acikcasi bir cozumu varsa burdan ogrenirim umarim
Geri