Yazdim cevap bekliyorum mesai saatleri dışı oldu artık herhalde pazartesi falan dönerler. Durum güncellemesi yaparim. Bu arada eşofmanlarin kalitesi birbirini tutmuyor. Pacalardaki kiskaclar da o kadar kalitesiz ki islevini yerine getirmiyor.
Paen nalonu benim için patladı. 3. Siparişimde tamamen baska bir ürün göndermişler adamlar. Yıkamalı gri rengi cikti diye sevinip siparis verdim gelene bak nakışı bile yok.
@carlzbu videodaki gayet koş duruyor. Kenarları yumusak kutu gibi değil. Fanlarin olduğu bölüme geçerken de verdiği eğin hic sırıtmamış. Görmüş müydün bunu.
sınavı yapan kişi seni rotanın dışına çıkmaya zorlarsa çıkma. direksiyon hocan yap derse yap. beni bi anda durmaya zorladı ani dur kalk yapmamı istedi yapcaktım hocam uyardı da kalmadım sınavdan. başarılar.
plakaya gömülü şekilde olacak olursa ki ben isterim ister yazı olsun ister şekil en uygun yerin fanların üstündeki boş kısım olacağını düşünüyorum. ben şimdiden oraya ne koyacağımı düşüneyim :shy:
Ellerine sağlık. Takipteyim hocam en kısa sürede piyasaya sürmeni bekliyorum. Benim fikrimi soracak olursan dosyayı paylaşma. Dediğin gibi fırsatçı çok. Dosyayı alıp seri üretime geçerler direkt. Komik olan şu ki bu fırsatçıların bazıları fırsatçı olduğunu saklamıyor, utanmıyor bile. Ek olarak...
@Carlzberg ürünü bitirdikten sonra satmayı düşünürsen almayı düşünüyorum. 3d yazıcım yok ve açıkçası uğraşmayı düşünmüyorum. Maliyet + emek + kargo ne kadar patlar acaba 🤔
Fotoğraftaki kasa da benim taksitler azalsın ekranı ve kabloları almayı düşünüyorum
en basitinden oturduğun bölgede fiber kutusu var mı sokakta biyerde gördün mü? bizim yan sokakta kablonetin kutusu var. onu bulamadıysan da tek tek sağlayıcıların sitelerine girip adres bilgilerini girdiğinde destekleyip desteklemediği çıkar.