Pahali diyenler beyaz olmasini göz ardı ediyor. Tamamen zevk ve hayal için sistem yani tabikide parcalar suanda absürt fiyatta ama indirim yakalayinca daha da uyguna gelecek. Beyaz sistem toplamak isteyen adama siyah parca önermeyin yani adamin akli yok mu?
Sogutucu incehesap gaming gecesinde dusuyor arada sirada. Islemci gereksiz 9700x öneririm.
Ekran kartı indirimleri sık sık oluyor denk gelirse pure serisi bakabilirsin soğutması iyi. Rami 2. Elden alirsan 10k daha aşağı bulursun. Anakartı da b850 beyaz anakartlar var onlara bak fiyatı ordan da...
XG27AQWMG
1786374768
321 up x24 önercektim de 50k vermem ona ben üst modeli 43 e satıldı kazıklanma hissini yediremezdim kendime
1786374868
konuyu tam okumamışım en ucuzu yazmış glossy oled aoc var en ucuz. en ucuz mat da şuan 17k samsung g5 ben oled almışken en ucuzunu almazdım tercih ve bütçe...
q40 modeli aldım geçenlerde sağ üstte 1 ölü piksel var ama değişmedim uğraşmamak için. zaten görmem çok zor olmuştu diye.
1786373349
@lappelduvide tüm mesajlara tepki koymuşsun bir nedeni var mı?
şuan zaten o dönemdeyiz ve bu dönem içinde beyaz pc toplamak çok daha zor siyaha göre. hazır sistemi kimse 9 taksite satmaz ki satılanları gördük kötü diyebileceğimiz parçalarla ve pahalı bir şekilde. Allah kolaylık versin sana. tavsiyem yine tek tek sabırla toplaman yönünde. elbet denk gelir...
bazı parçaları 3 bazı parçaları 6 bazılarını da 9 taksitle aşağı yukarı ssd dahil değil 110k ya topladım kendi sistemimi. Tek tek indirim yakalarsan benden daha da uyguna alabilirsin. mesela 9700x ben 12100 e aldım geçen gün 11200 e satıldı. 9070xt 35k 9 taksit aldım. anakartı 15800 e aldım ki...