Miraç Sağır isimli üyenin son içerikleri

1. Miraç Sağır

🔥İndirim 🔥🔥🔥 Paen 2 Adet Regular/Oversize Tshirt 369.55₺ / 549.50₺ Kargo Dahil 🔥🔥🔥

Gayet geniş siyah rengi kaliteli hissettiriyor gri rengi pazardan alınmış gibi hissettirdi. 1790844068 Paçalardaki ipliklerdeki kıskaçlat kalitesiz tutmuyor ipleri eğer ki alıp da paçayı daraltıp kullanmayı düşünüyorsan öyle birsey mümkün değil.
  2. Miraç Sağır

Çözüldü✓ Radeon RX 9070 XT ve Ryzen 7 9700x İçin Seçtiğim Bileşenler İçin Yardım.

len tam da dediğin gibi yaptım James Donkey monitör kullanıyom :ROFLMAO:
  3. Miraç Sağır

🔥İndirim 🔥🔥🔥 Paen 2 Adet Regular/Oversize Tshirt 369.55₺ / 549.50₺ Kargo Dahil 🔥🔥🔥

konu tekrardan canlanmış güncelleme geçeyim. Aradılar ellerinde stok olmadığından başka model önerdiler. Yine yıkamalı gri mağdur etmek istemediler yani ama telefonda konuşan arkadaş en son ofluyordu :)
  4. Miraç Sağır

Lian Li O11 Vision Compact - Stealth Kit - Sıfırdan Tasarım

Yok benim nickim w.mirac birazdan yazarım oradan devam edelim konuşmaya cok fazla sorum olacak gibi 😁
  5. Miraç Sağır

Lian Li O11 Vision Compact - Stealth Kit - Sıfırdan Tasarım

Hayırlı olsun sonunda satışa açmışsın. Yalan yok 2000tl düzeyinde bekliyodum 2400 olmuş yine alınır. Şuan aklımda tek soru var boşluk kısmına ne yazdırsam yazinca nasil durcak. Örnek olarak Misa yazisinin beyaz parca uzerinde nasil durdugunu gosteren bir fotograf paylasabilir misin? Istersen...
  6. Miraç Sağır

🔥İndirim N11'de Ocypus Ürünlerinde Vade Farksız 3-5 Taksit!

gizli marka reklamı yaptığını düşündüğünüz adamı banladınız hadi başka nedenlerle olsun da bu adam da ceza hakediyor bence. her ne kadar indirim paylaşıyor olsa da aynı zamanda reklam yapıyor.
  7. Miraç Sağır

Çözüldü✓ Ryzen 7 9700x Sıcaklıklar Normal mi?

Egzoz fan da mi reverse? Onun duz olmasi daha iyi olur.
  8. Miraç Sağır

Msi anakart icin nebi akgun videosunu izlemistim islemci ayarlarinda biryerde vardi tam hatirlamiyorum curve optimizer ayar videosunu izle muhtemelen o video icerisinde.
  9. Miraç Sağır

Bu islemciyi o derece bi yuk altinda bu sicakliklarda kullanmak bence normal. Yerinde olsam w degerini kisardim daha serin stabil sekilde oynardim ki öyle yapiyorum.
  10. Miraç Sağır

Ortalama ve min sicaklik degerlerimiz ayni max sicaklik bende 80 civari ben 95w kullaniyorum daha dusuk de olabilir sicaklik artinca sapitiyor bende. Hangi sogutucuyu kullaniyorsun? 1789164054 Tam okumadan cevap vermisik yine o sogutucuya bu degerler fazla gibi ya bilemedim 1789164096 Birde ben...
  11. Miraç Sağır

Anlık olarak ariyorum açan yok birkac saat sonra tekrar denicem olmazsa sikayetvara falan yazicam. Mail atiyorsun donen yok ariyorsun açan yok. 😅 hayal kırıklığı cidden 1788854211 Aradılar cevapsız çağrı var buyrun diyorlar nerden aradığını söylemiyor söylesene olm paen diye bu kim diye dusunuyo...
  12. Miraç Sağır

Telefonla mi aradiniz acaba? Mail attim donus olmadi yarin mesai saati icerisinde aricam bakalim.
  13. Miraç Sağır

Yazdim cevap bekliyorum mesai saatleri dışı oldu artık herhalde pazartesi falan dönerler. Durum güncellemesi yaparim. Bu arada eşofmanlarin kalitesi birbirini tutmuyor. Pacalardaki kiskaclar da o kadar kalitesiz ki islevini yerine getirmiyor.
  14. Miraç Sağır

Selam söyleyip de halledilcek bir mahalle arasi esnafiysa okey ben maili attim bakim ne dicekler 🤔
  15. Miraç Sağır

@Yukosss dicek bişeyin var mi marka temsilcisi gibi biseysin 😅
Geri