miracrefiktrr isimli üyenin son içerikleri

1. M

Telefonumun ekranı yeşil oldu

Telefonumun ekranı böyle açık yeşil oldu nasıl düzelticem yardım edin lütfen
  2. M

Bilgisayarıma bir şey oldu yardım edin

1753717408 Bu ekranda
  3. M

Açılıyor ama şifre giriş ekranı gelmiyor
  4. M

Merhaba arkadaşlar benim laptop um bı anda kapandı ve o sırada şarja takılıydı kapandığı anda şarj göstergesindeki ışık da söndü laptopumda kapandı sonra tekrar açtım fakat şifre girmem gereken ekranda entera basıyorum şifreyi yazmam gereken alan açılsın diye açılmıyor yani tuşları falan...
  5. M

Telefon kendi kendine kapanıyor

Merhaba arkadaşlar bende redmi note 10 pro telefon var telefonum bı arama yaptığımda yada karşı tarafdan arama geldiği zaman ve bazende durduk yere kendi kendine kapanıyor sizce ne yapmalıyım
  6. M

Kaliteli Spor salonu

Merhaba arkadaşlar Bursa'da kaliteli spor salonu varmı.
  7. M

Testesteron testi vericem

Merhaba arkadaşlar ben yarın çocuk doktoruna gidicem ve bazı kan tahlilleri vericem ama ben testesteron testide vermek istiyorum merak ettiğimden Doktora ne demeliyim sizce yada alirmı hiç veren varmı.tesekkurler
  8. M

Next iptv üyelik bitmiştir

Ulusal kanal hariç içerik derken 1735420413 Evet sadece ulusal kanallar vardı
  9. M

Ne yapmam lazım onu soruyorum ben birşeyede üyelik yaptırmadım
  10. M

Merhaba arkadaşlar ben televizyona uydu alıcısı taktırdım üzerinden 1 yıl geçti ve iptv diye bölümüne tıkladığımda bana bitmiştir diyor ne yapmalıyım yardım edin.
Geri