Mirai35 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Dizüstü gaming laptop önerisi lazım

Merhaba arkadaşlar öncelikle dizüstü pc konusunda çok bir deneyimim yok hatta hiç yok denebilir çok kısa süreli ve basit şeyler için kullandım , evde masaüstü kullanıyorum genelde oyunlar ve her şey için bu PC kullanıyorum ofise geçtiğimde kendi all in on sistemim var onun başındayım ama ofiste...
  2. M

DDR5 Ram önerisi yapar mısınız ?

ANAKART: ASUS Prime B650M-K 6400MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI VGA mATX Anakart İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 7600 RAM: XPG Lancer Black 8GB 5200MHz CL38 DDR5 Ram (AX5U5200C388G-CLABK) × 2 Merhabalar arkadaşlar şu anki sistemim bu şekilde 4 ay önce toplarken bu şekilde toplamıştım o zaman ram...
  3. M

MONİTÖR ÖNERİRMİSİNİZ?

Asus TUF Gaming VG258QM önerir misiniz? mesela TN panel bu görüntüsü nasıl acaba birkaç model mağazalarda inceledim ama TN paneller arası görüntü gerçekten renkler çok değişiyor markadan markaya mağazalardada istediğim modeller genelde stokta olmuyor başka mağazada oluyor bakamıyorum :(
  4. M

MONİTÖR ÖNERİRMİSİNİZ?

Merhabalar yeni bir sistem dizdim 2 ay oldu AM5 - 4070'li bir sistem ama monitör almamıştım şimdi yeni bir monitör almak istiyorum ama ne alacağım konusunda çok kararsızım şu anda kullandığım monitör 2018 de aldığım Benq Zowie XL2411P 144Hz 1ms TN panel bir monitör 240Hz ve üzeri bir monitör...
  5. M

Sunrise 4070 özelleştirmeli sistem

çok teşekkür ederim iki haftadır yordu beni bu sistem işi :) normalde almayı düşünmüyordum bir süre daha ama fiyatlar tırmandıkça tırmanıyor ondan dolayı indirimde varken şimdilik sistemi aldım ilerleyen zamanda ekran işini falanda hallederim şu anlık 1 k da kullanmak sisteme zarar verir mi...
  6. M

Sunrise 4070 özelleştirmeli sistem

evet arkadaşlar birkaç özelleştirme ile bu sistemi aldım maalesef ram i 32 yapamadım stokta yoktu hazır sistem olduğu içinde başka ram yapamadım ama 3-4 ay sonra 32 yapmayı düşünüyorum şimdilik 1 k 144 Hz monitörüm var bir süre daha bu monitörde devam edeceğim umarım seçtiğim sıvı soğutma...
  7. M

R5 5600 işlemci 4070 ekran kartı sistem nasıl ?

43 K bütçem var şu an çok güzel hazır sistemler var ama depolama kısıtlı oluyor işim home ofis olduğundan depolama iş için bile yetmiyor ondan dolayı almışken soğutması doplaması tam olsun sonradan uğraştırmasın istiyorum . şu an kullandığım sistem baya yoruldu 5 yıl oldu yoğun kullanımlarda...
  8. M

4060 veya 4060ti li sistem daha mı iyi olur o zaman hazır sistem olduğundan pek fazla işlemci seçim hakkı vermiyor
  9. M

Sistem böyle darboğaz falan yapar mı ya da soğutmada sıkıntı çıkartır mı? Ekranım 144Hz 1K ekranımı ileride değiştirmeyi düşünüyorum 360 Hz 1K ya geçmeyi düşünüyorum.
  10. M

Sistem nasıl uyumlu mu? parçalar

Çok teşekkürler hocam bende en çok 4070 istiyordum ama ben bulamamıştım fiyat çok uçuyordu seçtiğimde
  11. M

İtopya - vatan - incehesap olmak üzere topladım ama en uygunu itopya oldu tek tek alınırsa belki daha uyguna gelir ama montajı kurulumu sıkıntı olur bana
  12. M

Şimdilik tek ssd yaparsam 42 tutuyor
  13. M

Hocam 40 k bütçe var itopyadan topladım zorlasam 41-42 k çıkar bu ay :( birdahaki ay biraz daha koyarım üstüne ama sistemler uçmaya başladı ben üstüne 5 koyuyorum parçalar 10 artıyor :D hızına yetişemiyorum artık
  14. M

Bu parçalar iyi mi? arkadaşlar uyumlu mu? bu kasadan kullanan var mı? PSU sisteme yeter mi? yeni yılda zamlanmadan önce almak istiyorum bütçeme de uygun olması lazım uzun süre kullanabileceğim bir sistem olsun istiyorum şu an kullandığım sistemi de 2018 de dizmiştim onun gibi uzun ömürlü olsun...
Geri