MiraMAY isimli üyenin son içerikleri

1. M

Öneri 200 Bin TL İş İçin Laptop Önerisi

eyvallah slayer iyimiş
  2. M

teşekkürler ama ikinci el düşünmüyorum
  3. M

bunlar nasıldır 5080 128 gb predator 228k predator 5070ti 155k
  4. M

"Herkese selamlar, Fiyatların ve donanım teknolojilerinin bu kadar hızlı değiştiği bir dönemde, laptop piyasasını güncel olarak takip etmek gerçekten çok zorlaştı. Önümüzdeki 1-2 hafta içinde üst segment bir laptop almayı planlıyorum. Bütçem: 200.000 TL civarında (Gerçekten değecek, 'bunu...
  5. M

❌İndirim Bitti! Samsung Ep-T4511n Type C Hızlı Şarj Adaptörü (45w) 649 TL

beyler öneriniz varmı 45 watt yeterlidir
  6. M

İlk Defa Linux Kullandım.

benim laptopun şarjı windowsa göre çok daha uzun gidiyor
  7. M

biraz şans işi eğer ayıracak vaktiniz varsa cachyos'a geçebilirsiniz. Ama hiç sorun yaşamadan hayatınıza devam etmek istiyorsanız "kendin yap" felsefesinin daha az olduğu dağıtımlara geçebilirsiniz yada olduğunuz dağıtımda mintte kalabilirsiniz. Gördüğüm kadarıyla siz meraklı ve hobi gibi...
  8. M

Aslında Linux desteği sadece bir sistemde ne kadar zaman geçirdiğinle, yani salt deneyimle alakalı değil. İşin arka planındaki yapıyı görmek lazım. Mesela Ubuntu'yu ele alalım. Doğrudan Canonical adında bir şirketin malı. Adamlar bunu kendi şirketlerinde kullanıyor, dünyadaki dev sunucuların...
  9. M

İnsanların hayata bakış açıları ve değer yargıları birbirinden tamamen farklı olabiliyor. Bazen kendi kendime "Bütün bunlara, bu kadar uğraşmaya gerçekten gerek var mı?" diye soruyorum; fakat sanırım işin bütün sırrı ve heyecanı da tam olarak burada gizli. bir oyun oynamak gibi Zaman zaman...
  10. M

evet haklısınız zaten linux kullanmak onun sorunlarıyla uğraşmak çözmek insanları mutlu ediyor, bir hobi gibi o yüzden bu kadar ilgi var ve her türlü daha kullanışlı olması için sadece bir şirket çalışmadığı için seviyoruz. gerçekten insanlar linuxa geçerken bunun farkında olmalılar. yusuf ipek...
  11. M

Steam, kendi konsolu (steam machine ve Steam Deck) Linux tabanlı olduğu için bu ekosisteme ciddi yatırımlar yapıyor ve yapmaya da devam edecek. Üstelik Linux'un tek cazibesi oyun değil; şu an hiçbir Proton aracına ihtiyaç duymadan tüm işlerimi rahatlıkla halledebiliyorum. Kim ne kadar itiraz...
  12. M

Ankora Linux 2.0 Ayazde Versiyonu Yayımlandı

hocam elinize sağlık arayüz çok hoş duruyor . ilerleyen zamanlar için takibe alayım
  13. M

Öne sürdüğünüzfikirlerinizin sebebi, geçmişten bu yana son kullanıcı için belirlenen standart işletim sisteminin Windows olmasıdır. Yazılım şirketlerinin ekonomik nedenlerle önceliği Windows'a vermesi tamamen bunun bir sonucu. Linux'un son kullanıcı pazarına ciddi bir alternatif olarak girmesi...
  14. M

LinuX sizin için sadece bir araç değil, birlikte büyüdüğünüz bir arkadaş gibidir. Eğer ona ayıracak zamanınız varsa, onu hayatınıza dahil edebilirsiniz. Siz onu kendi zevklerinize göre özelleştirip biçimlendirirken, o da sizin sabrınızı sınar ve sınırlarınızı zorlar. Aslında size en çok da...
  15. M

Oyun Oynarken Oyundan Atıyor

işlemci sıcaklığını kontrol et eğer çok yükseliyorsa ondan kaynaklıdır
Geri