Hem sporda hem bilgisayarda oyun oynarken kullanabileceğim bluetooth ve 2.4ghz bağlantılı bir kulaklık arıyorum. Razer barracuda 2022 kullandım fakat onu iade ettim, internetten bakıyorum ama bulamadım. Belki sizin bildiğiniz vardır, mikrofon ve ses kalitesi orta düzeylerde olsa kafi 2500 3500...
Arkadaşlar win store bi şekilde pc den gitmis yanlıslıkla kaldırmıs olabileceğimi düşünmüyorum ama ne olduysa pc de store yok. İnternetten baktığımda powershell den birkaç komutla yapıldığı söyleniyor ama powershell de de objectnotfound tarzı türlü türlü hata veriyor çözümü bilen yardımcı...
arkadaslar sıvı soğutmam gamepower skadi ilk aldığım zaman düzgün çalışıyordu rgb leri fakat son zamanlarda çok nadir yanıyor hatta yanmıyor bilgisayar 2 3 kere kapatılıp açıldığında yanıyor ama yinede nadiren yaşanıyor kablolarını ve kontrolcüsüne baktım fakat hersey düzgün görünüyordu yardım...
2. El e alerjim yok fakat güvenemiyorum
1700414952
O sürücü düzeltilebilir belki yılbaşını bekleeyeceğim
1700414971
Benim ekran kartımda öyle ısınma problemi yok şahsen
1700415011
Amd tabikide fp konusunda çok iyi ama yazılım konusunda kötü
1700415042
Amd nin yazılım tarafı çok sıkıntılı...
Arkadaşlar bende rx6700 var ve ekran kartından memnunum ama yükseltmek istiyorum. Fakat nvidia nın 4060 4070 i arasında ve amd nin 7000 serisi arasında kaldım sizce hangisi?
Arkadaşlar ekran kartımı satmaya çalışıyorum ama hiçbir yerde alıcı bulamıyorum. Kart yeni garantisi falan da var cillop gibi makine hâlâ kasamda ve kullanıyorum. Yardımcı olabilir misiniz