hocam malesef ailem biraz sıkıntılı bu tür şeyleri sevmiyor bir şey diyemiyorum ileride saygısızlık yaptın bize diyecekler diye ne kadar ağrılıda olsa dişimi sıkıyorum rahatsız etmemeye çalışıyorum ama her ağrıda ses etmediğim için ağrımın hafif olduğunu düşünüyorlar galiba
1755285222...
malesef ailem ameliyata karşı olduğu için olamıyorum. bende ameliyyat olmayı istiyorum. 3 yıldır aynı pp kullandığımı farkettim tamda değiştiriyordum :D
1755284231
teşekkürler hocam. doğru dürüst yürüyemediğim için gidemiyorum zaten hocam
hocam doktorum bir süre yüzmenin faydasından daha çok zararının olacağını söyledi. doğrudur spor bel fıtığı ağrısını destekler kaslar belin yükünü alır. fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler. malesef sadece evde pc başında oturabiliyorum günboyu hiçbirşey yapamıyorum canım sıkılıyor ve artık...
şuan iyileştimi baban ? . fıtık hayatında neleri değiştirdi ? (eskiden şunu yaparken şimdi şunları yapamıyor anlamında) ve dediğiniz 2 ameliyyat sonrası durumunda iyleşme oldumu
Herkese Selamlar umarım iyi bir gün geçiriyorsunuzdur.Yaklaşık 3-4 aydır bel fıtğı (l3-l4 l5-s1 7.5mm) ile uğraşıyorum(yaş 18) doktora gittim fizyoterapi lazım dediler yaptık hiçbirşey değişmedi hatta kötüleşti annem babam eski usül halledelim dedi geleneksel tıplada geçmedi. ailem ameliyyat...
Selamlar öncelikle, Eskiden kız arkadaşımla bi çiftliğimiz vardı ayrıldıktan sonra girmedik normal olarak. ben o safe i bozmak istemiyorum ama bir yandanda devam etmek istiyorum. bu safe i kopyalıyıp yeni safe olarak başlaya bileceğim bi yöntem varmı ?
merhabalar. yeni bi sivi sogutma alacagim kasam(deepcool cc560) 240mm destekledigini soyluyor sitesinde. alacagim sivi sogutmada (Msi MAG Coreliquid 280r) 280mm monte etmek istesem ede bilirmiyim? 40mm den bisey olurmu ?
oyunda fps arrtırmak için FSR 3 modu kurmaya çalıştım bu videodan ()
oyun crash verdi ve şimdide açılmıyor yedek almadım malesef. İndirilen dosyaları silip oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula diyorum steam den oyuna giriyorum yeniden yüklü oluyor dosyalar ne yapmam gerek bilmiyorum
1707147743...
kral valla max gtx 500 yada 400 serisi alırsın ama azda olsun darboğaz yapar önerim daha iyi işlemcciye geçmen çünki günümüz oyunlarınıın hiçbirini doğru dürüst oynayamazsın
1704637915
ayrıca GT1030 da düşüne bilirsin . Yok ben darboğaz istemiyorum dersen gt 730 almak daha iyi olabilir
Beyler 2 yıldır m.2 ssd kullanıyorum ( XPG ATOM30 ) uzun süredir mavi ekran hatası alıyordum eskiden oyunlarda olmazdı ve 2 3 günde bir mavi ekran hatası almaya başladım zamnlarda ramim çok azdı 12gb(2133mhz) bende zaten sanal bilgisayarlar kullanıyorum herhalde bellektendir diyip 32gb 3600mhz...