mirmirlanda isimli üyenin son içerikleri

1. mirmirlanda

İyleşmeyen Bel Fıtığı ve spora gitme isteğim

elimden bir şey gelmiyor hocam malesef
  2. mirmirlanda

hocam malesef ailem biraz sıkıntılı bu tür şeyleri sevmiyor bir şey diyemiyorum ileride saygısızlık yaptın bize diyecekler diye ne kadar ağrılıda olsa dişimi sıkıyorum rahatsız etmemeye çalışıyorum ama her ağrıda ses etmediğim için ağrımın hafif olduğunu düşünüyorlar galiba 1755285222...
  3. mirmirlanda

ameliyyat süreci nasıl geçti ne kadar sürede iyleşti ?
  4. mirmirlanda

malesef ailem ameliyata karşı olduğu için olamıyorum. bende ameliyyat olmayı istiyorum. 3 yıldır aynı pp kullandığımı farkettim tamda değiştiriyordum :D 1755284231 teşekkürler hocam. doğru dürüst yürüyemediğim için gidemiyorum zaten hocam
  5. mirmirlanda

hocam doktorum bir süre yüzmenin faydasından daha çok zararının olacağını söyledi. doğrudur spor bel fıtığı ağrısını destekler kaslar belin yükünü alır. fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler. malesef sadece evde pc başında oturabiliyorum günboyu hiçbirşey yapamıyorum canım sıkılıyor ve artık...
  6. mirmirlanda

şuan iyileştimi baban ? . fıtık hayatında neleri değiştirdi ? (eskiden şunu yaparken şimdi şunları yapamıyor anlamında) ve dediğiniz 2 ameliyyat sonrası durumunda iyleşme oldumu
  7. mirmirlanda

Herkese Selamlar umarım iyi bir gün geçiriyorsunuzdur.Yaklaşık 3-4 aydır bel fıtğı (l3-l4 l5-s1 7.5mm) ile uğraşıyorum(yaş 18) doktora gittim fizyoterapi lazım dediler yaptık hiçbirşey değişmedi hatta kötüleşti annem babam eski usül halledelim dedi geleneksel tıplada geçmedi. ailem ameliyyat...
  8. mirmirlanda

Stardew valley safe kopyalamak mümkünmü ?

Selamlar öncelikle, Eskiden kız arkadaşımla bi çiftliğimiz vardı ayrıldıktan sonra girmedik normal olarak. ben o safe i bozmak istemiyorum ama bir yandanda devam etmek istiyorum. bu safe i kopyalıyıp yeni safe olarak başlaya bileceğim bi yöntem varmı ?
  9. mirmirlanda

Yardım 280mm sivi sogutmayi 240mm destekleyen kasaya monte etme

merhabalar. yeni bi sivi sogutma alacagim kasam(deepcool cc560) 240mm destekledigini soyluyor sitesinde. alacagim sivi sogutmada (Msi MAG Coreliquid 280r) 280mm monte etmek istesem ede bilirmiyim? 40mm den bisey olurmu ?
  10. mirmirlanda

Yardım RDR 2 oyun dosyalarını bozdum

oyunda fps arrtırmak için FSR 3 modu kurmaya çalıştım bu videodan () oyun crash verdi ve şimdide açılmıyor yedek almadım malesef. İndirilen dosyaları silip oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula diyorum steam den oyuna giriyorum yeniden yüklü oluyor dosyalar ne yapmam gerek bilmiyorum 1707147743...
  11. mirmirlanda

4-4.5 bin Monitör Önerisi

yüksek Hz li monitor istiyorsan Acer Nitro KG251Q Z baka bilirsin ghosting var ama 250hz
  12. mirmirlanda

Phenom X4 955 darboğaz olmayacak kart?

kral valla max gtx 500 yada 400 serisi alırsın ama azda olsun darboğaz yapar önerim daha iyi işlemcciye geçmen çünki günümüz oyunlarınıın hiçbirini doğru dürüst oynayamazsın 1704637915 ayrıca GT1030 da düşüne bilirsin . Yok ben darboğaz istemiyorum dersen gt 730 almak daha iyi olabilir
  13. mirmirlanda

24-pin güç girişi için aparat

24pin için bi aparat buldum güvenilir mi? bilemedim anakartı yakarmı ? https://www.hepsiburada.com/alfais-4982-atx-24-pin-to-erkek-disi-anakartlar-icin-90-derece-aci-donusturucu-adaptor-p-HBCV00004F8ZQ5
  14. mirmirlanda

intel pentium E6800 3.33ghz ve R7 240 uyumu

hatirladigim kadariyla cok cok az bi darbogaz yapiyor alabilirsin hocam
  15. mirmirlanda

Yardım 100% disk sorunu veuzun süredir mavi ekran ardından biostan çıkamamak

Beyler 2 yıldır m.2 ssd kullanıyorum ( XPG ATOM30 ) uzun süredir mavi ekran hatası alıyordum eskiden oyunlarda olmazdı ve 2 3 günde bir mavi ekran hatası almaya başladım zamnlarda ramim çok azdı 12gb(2133mhz) bende zaten sanal bilgisayarlar kullanıyorum herhalde bellektendir diyip 32gb 3600mhz...
Geri