Mırnav isimli üyenin son içerikleri

1. Mırnav

Haberleri İzliyor Musunuz

Geri bir sistem olarak kaldı Türkiye de... Avrupa da ve özellikle Amerika da Habercilik çok farklı seviyelere geldi. İlerlemiş demokrasiler olduklarından tüm eleştirileri, makaleleri, sızıntıları ve yorumları; The New York Times gibi "platform" lar da görebilirsin. Türkiye de bu dönüşüm...
  2. Mırnav

Abartılı ve Zamansız Yemeyi Seviyor musunuz?

7.00'da kalkmama rağmen okuldan gelene kadar bir şey yiyesim gelmiyor. Uykuyla beraber 17-18 saat aç kalıyorum. Kalan 4-5 saat çok yoğun besleniyorum. 2 Litre süt, 6 yumurta, Kafam kadar lahana gibi gibi. Yatmadan önce kahvemi de içerim, o gün şalgam yapan dayıdan şalgamda alabilirsem 1 litre...
  3. Mırnav

Factorio'da tren sistemi nasıl çalışıyor.

Hep ingilizce kaynak var, pek bir şey anlaşılmıyor.
  4. Mırnav

🔴ShiftDeleteNet Kurucusu Hakkı Alkan'ın Çalışanıyla Yaşadığı Münakaşa🔴

orda olsam biskrem biskrem bayılıyorum şu bisküviye
  5. Mırnav

Şırnak`ta 13.000 Dolarlık Dron Vuruldu !

Oy her şeydir evlat...
  6. Mırnav

İnsanların dini görevlerine inancına karışmak

Alnının ortasına bi tane...
  7. Mırnav

Evrim bunu nasıl açıklar?

Mantıkla bakarsan illaki bir sebebi var dersin. Düşünceyi durdurmayı seçersen tanrı der geçersin. İkisi de bambaşka bir felsefi bakış açısı.
  8. Mırnav

Film önerisi aksiyon

Abime Terminatör serisi vereyim. 20 kere izledim, şimdi açıp bida bitiricem.
  9. Mırnav

Öneri Korku Veya Bilim Kurgu Film Önerisi

2001: Space Odyssey The Shining Kısaca Stanley Kubrick'in tüm filmleri. Adamın filmlerini izlerken kendini ilkel bi yaratık gibi hissediyorsun. Sanki bi sahnede ne hissedeceğin özellikle belirlenmiş gibi. Anlatılmaz yaşanır. Bu filmleri 20 kere izlesen 20 kere şaşırırsın. Biraz daha öveceğim...
  10. Mırnav

Yeni şarkım nasıl olmuş?

Spotify Türkiye Top 50 den sonra iyi geldi. Sadece güzel tını diyebilirim. Rap ile hiç alakam yok.
  11. Mırnav

Surekli para harcayasim geliyor.

Artık para gözümde değersiz hale geldi. Market kasası başında 200 lira düşünce yere uzanıp alasım gelmiyor. 100 dolar büyük para ama 100.000 tl bir günde kazanılabilirmiş gibi geliyor. Önüne gelen yolsuzlukla tl milyoneri olduğundan kendi parama güvenim sıfıra indi. Elimde fazla kalan ufacık...
  12. Mırnav

Klavye delikanlılarından sizde çok bıktınızmı

1 ay önce arkadaşlarımla, online oyunlarla, akrabalarımla olan sohbetimi kestim. Gerçekten de hayat 1-2 kişiyle muhatap olunca çok daha güzel.
  13. Mırnav

Sizce iç savaş çıkar mı

Çok karmaşık düşünüyorsunuz. Hava sıcak, kimse dışarı çıkıp terlemeyi göze alamaz.
  14. Mırnav

Monogatari'nin olayı ne?

15 farklı izleme sırasından birini seçip Kizumonogatari ile başlayayım dedim seriye. Gerçekten çok üst düzey bir şey izledim. Sonra bakemonogatari'yi izledim, oda aynı derecede berbattı. Hiçbir şey anlamadım. Hatta o soğuk havası biraz korkuttu. Bu serinin olayı ne birisi n'olur açıklasın...
Geri