Mirzababa isimli üyenin son içerikleri

1. Mirzababa

Cs2 düşük fps sorunu

Bios uptade değil g synici açmadım kısacası hiçbirini yapmadım tavsiyen için teşekkür ederim 1721588447 60 ila 65 gayet normal
  2. Mirzababa

Cs2 düşük fps sorunu

Arkadaşlar sistemde 4070 super, 7600x,32gb ram 6000 mhz, m2 1 tb ssd var fakat sistemde 140 fps civarı alıyorum fakat bu sistemin 300fps civarı olacağı söyelenmişti normalmi?
  3. Mirzababa

Ram mhz si yükselince sistem geç açılıyor

Arkadaşlar bende g skill tridend z5 6000mhz DDR 5 ramlar var sistem ilk geldiğinde ramlar 4800 mhz idi ve gayet hızlı açılıyordu fakat mhz yi yükseltince pc açılırken dram ve cpu ışıkları yanıyor ve sistem çok geç açılıyor acaba sebebi nedir
  4. Mirzababa

7600x için ileriye dönük am5 anakart önerisi

Dostum normalde game garajdan alacaktım sistemi o zaman 7800x3d 4070 ti super i olan sağlam bir kasa alabilirdim fakat game garaj ike ilgili şikayet varda kötü yorumlar çok fazla bende bu yüzden vatandan toplayacağım ve vatan çok fazla kar koyuyor biliyorsun.
  5. Mirzababa

Dostum bu benim alacağım yerde bütceyi aşıyor bu yüzden daha düşük fiyatlı bir şey lazım
  6. Mirzababa

Merhaba arkadaşlar elimde rtx 4070 super ve 7600x var 2 m2 slotu 4 ram slotu olan ileriye dönük(ileride yükseltme yapacağım) bir anakart lazım yardımcı olursanız sevinirim(8500 tl bütce)
  7. Mirzababa

8000tl gaming monitör

Arkadaşlar bana 2k, 144hz, 1ms gostingi en az derecede olcak, ıps panel, ışık sızması yaşatmayac bir monitör lazım (ekran kartı 4070 super) 300 400 tl oynamalar olabilir
  8. Mirzababa

75.000 TL'ye Her Şey Dahil Toplama PC Önerir Misiniz?

Teşekkür ederim dostum bu sistemi düşüneceğim 1719846097 Dostum belli başlı oyunlarda yaniyor resmen
  9. Mirzababa

Dostum birde her şey dahil galiba yanlış anladın ama yibede teşekkür ederim
  10. Mirzababa

Dostum darboğaz yaparmı sence bu sistem 1719845200 Arkadaşım gereken herşeyi yapmış ve b yüzden galaxı önermiyor galax yerine inno3d ve ya palit seçerseniz daha iyi olur
  11. Mirzababa

En ucuzu olarak galaxı öneriyorsun galiba dostum fakat galax kullanan bir arkadaşım var ve ekran-karti ne yazık ki çok ısınıyor
  12. Mirzababa

Her şey dahil öyle yayinci eşyalarina gerek yok kulaklık mouse klavya monitör bide kasa lazım dostum
  13. Mirzababa

Arkadaşlar 3 gün içerisinde bil bilgisayr alacağız (oyun ve yayın) amaçlı kullanacağım sadece 1 tür değil her türlü oyunu oynayacağım lütfen kasma olmadan her çözünürlükte rahat oyun oynatacak bir bilgisayar lazım yardımcı olursanız sevinirim (ayrıca ekran kartı galax olmasın dostlar) şimdiden...
  14. Mirzababa

75k ya her şey dahil sistem önerisi

Arkadaşlar 3 gün içerisinde bil bilgisayr alacağız (oyun ve yayın) amaçlı kullanacağım sadece 1 tür değil her türlü oyunu oynayacağım lütfen kasma olmadan her çözünürlükte rahat oyun oynatacak bir bilgisayar lazım yardımcı olursanız sevinirim (ayrıca ekran kartı gigabayt, asus, msi) dışında...
Geri