misemise isimli üyenin son içerikleri

1. M

LG UltraGear GX7 27GX704A-B 27" 240Hz 0.03ms Glare panel 25.999 🔥🔥

Amazon neden msi 272up, 272urx gibi modelleri kendisi satmıyor başka yerden almak istiyorum iade durumun da çok sorun yaşatıyorlar
  2. M

Redditte güç tuşunun kırılıp dağıldığıyla ilgili şikayetler var birisi de ülkemiz de tuşun kırıldığını ve servisin yükse ücret istediğini belirtmiş
  3. M

Arkadaşlar samsung oled monitörler de joyistik sorunu varmış kullanan arkadaşlar böyle sorunla karşılaştınız mı bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim
  4. M

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Hocam oled monitörün fiyatı ne kadardı
  5. M

Çözüldü✓ BU OLED NASIL ALINIR MI

Öyle de bu sefer alacağın ürün para biriktirirken daha pahalı oluyor
  6. M

Hocam 40 bin₺ fiyatı var hemde taksit ile ikinci el 35 bin₺ bence verilmez ben asus pg27ucdm baktım çok pahalı 56 bin₺
  7. M

Amazon satarsa alacağım😀
  8. M

Peki hocam bu ürünün ekranı glosy qd oled fakat kaçıncı nesil bulamadım bilginiz var mı almışken 4.nesil alacağım
  9. M

Tayfun Hocam. Gigabyte Fo32u2 hakkında ne düşünüyorsunuz paylaştığınız listed S tier DP 2.1 olmaması 5000 serisi kartlar için kötü deniyor Amazon satıcı olduğu için dikkatimi çekti kuponum var msi alacaktım Amazon satmıyor bulabildiğim en iyi ürün Amazon satıcı bu
  10. M

Sağol. Allah razı olsun
  11. M

Üniversite daha önemli inşaallah istediğin bölümü kazanırsın iyi bir işin ve maaşın olur en iyi sistemi alırsın
  12. M

Ben 500hz sevdasından vazgeçtim 2K 240hz IPS monitörüm var 4K ya geçiş yapacağım ageof fc26 lastofus spiderman gibi oyunlar da daha iyi olacaktır arada arkadaşlarla cs oynuyorum 4K yeter bana MSI 272up alacağım
  13. M

Anladım. Gerçekten çok teşekkür ederim hem zaman ayırdınız hemde çok değerli bilgiler verdiniz eksik olmayın. Hayırlı akşamlar
  14. M

O zaman fp ürünü msi 272up peki Asus nasıl 4K 240hz olarak önerebileceğin bir ürünü var mı 272up fiyatına
Geri