misfit isimli üyenin son içerikleri

1. misfit

Sony mi, Xbox Mu Alınmalı?

İleriye dönüklük açısından PS5 en iyi seçenek, mümkünse ve param var diyorsan Pro.
  2. misfit

🔥İndirim Anthony Jackson 6'lı Kutu Premium Likralı Erkek Boxer 499tl

Tamamen kalitesine göre değişiyor, 3 senedir kullandığım boxer'da var. Zamanına göre pahalı bir fiyata almıştım, hala ilk günkü gibi maşallahı var. Koku, yırtılma veya rahatsız etmediği sürece her sene boxer değişmenin bir anlamı yok :)
  3. misfit

🔥İndirim Anthony Jackson 6'lı Kutu Premium Likralı Erkek Boxer 499tl

Ömürleri 1 sene falan. Rahatlar, iş de görüyorlar.
  4. misfit

Steam Puan Dükkanında Kaç Puanınız Var?

Puan Dükkanında mevsimsel rozetler kısmına gir. Oradan aldığın 1000 puanlık rozet yanlış hatırlamıyorsam 100xp veriyordu. Ne kadar level atlamak istiyorsan hesabını yapıp ona göre rozet alabilirsin.
  5. misfit

Steam Puan Dükkanında Kaç Puanınız Var?

En son 160K falan vardı, seviye basıp profili düzenledim 19K kalmış.
  6. misfit

Öneri 15-20 Bin TL Arası Ekran Kartı Önerisi

Intel kullanmadım, çevremde kullanan da yok. O sebepten yorum yapamayacağım ama kendime kart alacak olsam AMD'nin çok sayıda güçlü kartı varken Intel tercih etmem. İlgilenir misin bilmem ama kartı değiştiğim için elimde RX 6700 var, ucuz yollu bir şey arıyorsan onu da satabilirim, tamamen sana...
  7. misfit

Nays Kapanıyor R.I.P

Şu zamana kadar 10K+ kar ettirmiştir beni. Bir sürü platform için cashback'de veriyordu, özleyeceğim tek platform falan olacak.
  8. misfit

Öneri 15-20 Bin TL Arası Ekran Kartı Önerisi

2 hafta önce 21K'ya 16GB RX 9060 XT aldım. Bence indirim kovala ya da biraz daha para çıkmaya çalış, kesinlikle 8GB kart alma. Bende 5600 kullanıyorum, rahat rahat besliyor.
  9. misfit

Yeni Ekran Kartı Taktım PC Açılmıyor

5060 ile şu an hiç mi görüntü gelmiyor?
  10. misfit

Yeni Ekran Kartı Taktım PC Açılmıyor

Geçen bende yeni ekran kartını taktıktan sonra benzer bir sorun yaşadım, güç var fakat ekranlara görüntü gelmiyordu. BIOS sıfırlamak benim problemimi çözmüştü. Yine aynı sorunu yaşarsan eğer hala elindeyse bir de eski kart ile dene.
  11. misfit

Sistem Yükseltme Tavsiyesi

AM5'e geçmeyeceksen en mantıklı seçenek ekran kartı olacaktır. RX 9070 XT fiyatına göre çok iyi bir kart, daha ucuz bir seçenek istersen RX 9060 XT 16GB öneririm.
  12. misfit

iPhone 12'den 16'ya Geçilir mi

64GB telefon 2026 yılında kullanılamıyor. Bende 12 kullanıyorum, sadece sistem verileri ve iOS 42GB yer kaplıyor ama 128GB olduğu için problem olmuyor. 1782154270 +128GB, daha iyi kamera, daha iyi pil ve 120Hz seni tatmin ederse değer. İkinci el de bakabilirsin, bütçene kalmış bir durum.
  13. misfit

iPhone 12'den 16'ya Geçilir mi

Geçilir fakat hazır geçiyorken 17'ye geçme daha mantıklı olur, sadece hz için bile geçilir.
  14. misfit

R5 5500 Den R5 5600e Geçilirmi

Ben geçeli 2 sene falan olacak neredeyse, yanlış hatırlamıyorsam 2.3-2.5 civarında vermiştim ben. Şu an hiç bilmiyorum piyasasını.
Geri