Maalesef spor salonunda Anker Liberty 4nc kulaklığımı sağ teki ve kutusuyla birlike kaybettim. Çok severek kullanıyordum, ses kalitesi ve gürültü engellemesini de çok beğeniyordum. Aynı seviyede 3000TL’yi aşmadan bir kulak içi kulaklık önerebilir misiniz?
3 aydır beta'yı kullanıyorum. İlk 3-4 beta'da ciddi pil ve kasma sorunları vardı, fakat son 1 ayda çıkan güncellemelerle gerçekten memnun edici seviyeye geldi. Ben yüklemenizi öneririm.
Bende 2 tane var OneBlade. Eğer sinekkaydı alıyorsanız gerçekten harika ürün, sıfıra yakın alıyor. Fakat sakal kısaltmak için alacaksanız uzak durun, hele ki sakalınız gür çıkıyorsa işkenceye dönüşüyor bir süre sonra.
Ben 17 için sızan bilgileri gördükten sonra gidip parayı araba parasının üstüne koydum, sene sonuna doğru alacağım. Kameradaki ufak değişiklikleri saymazsak gerçekten 16'dan hiçbir farkı yok, o kadar özenilmemiş ki Pro modellerinde sadece 3 tane birbirinden kötü renk var. 12 şu an her işimi...
Ben geçmek için bir sebep göremedim. Bende 12 kullanıyorum, bu sene geçmeye değecek bir şey çıkarsa 17 Pro Max düşünüyordum ama fos çıktı yine. Bataryayı servise yeniletip 1 sene daha devam edeceğim ya da saati ve telefonu satıp tamamen Galaxy S25'e döneceğim, her sene aynı cihaz gerçekten sıktı...
Phantom Spirit 120 SE ARGB modelini al. 2 modeli var sadece, birisi ARGB'li diğeri RGB'siz. Thermalright'ın diğer soğutucularıyla benzer fakat bu modelde 7 boru var.
1 senedir Phantom Spirit kullanıyorum. Boştayken 43-45 derece, yükteyken 65 üzerine hiç çıkmadı. Fiyatlara bakmıyorum artık ama uygunsa kesinlikle öneririm.
9 sene önce çıkan 1060 absürt mü? Oyun muhtemelen işlemci ağırlıklı, o sebepten 5000 serisi istemesi normal. 5800F istemiş diye illa 5800F'de gerekmiyor senin de bileceğin üzere.
Satılan çadır ve kanlardan bir miktar da sen almışsın sanırım bu kadar savunduğuna göre. Sana söyleyecek çok sözüm var ama foruma saygımdan dolayı söyleyemiyorum, umarım senle denk geliriz bir yerde de detaylıca anlatırım sana bunları.
KANITIN VARMI MI? DALGA MI GEÇİYORSUN SEN? Senelerdir bu forumdayım, Mehmet abi isterse banlayabilir beni ama sen gerçekten kuş beyinli bir embesilsin.
Bende tartışmak için yazmadım, konuyu tartışmaya çeviren sensin. Kızılay'da yapılan şeylerden sonra ailece kan bağışı yapmadığımızı belirttim, ardından sende kurumu suçlamamak gerektiğini savunuyorsun. Kanları satan Kızılay, deprem zamanı depremzedelere çadır satan Kızılay, ama genele bakınca...