Aynı monitörün pivot olmayan curved modelini kullanıyorum. 1080p için gayet yeterli bir monitör, illa ben çok rekabetçi oyun oynuyorum ve yüksek hz almam gerekiyor demiyorsan boşa para harcamaya gerek yok bence.
Zorunda olmadıkça açmıyorum genelde. Bazı oyunlarda çok iyi çalışırken bazılarında da aşırı derecede lag ve pikselleşme yapıyor. En iyisi FSR/DLSS Kalite'ye alıp oynamak, çoğu zaman yeterli oluyor zaten.
Ben en yüksek ayarlarda ortalama 50-60 fps'de bitirmiştim. Hala düzeltmemişler anlaşılan, daha da düzeltmezler. Part 2'nin optimizasyonu gayet iyi, için rahat olsun.
Bende altın rengi olan var, sanırım düz World kart bu. Aidat geçenlerde 900TL karta yansımış, müşteri temsilcisiyle görüştükten sonra 200TL'ye düştü, uğraşmamak için ödedim geçtim.
Genç kart olması sebebiyle arttırmıyorlar. Bende 5 sene önce Akbank'dan sırf kart ücreti yok diye axess üniversiteli kartını almıştım, limiti de 1750TL'ydi. Şu gün itibariyle kartın limiti halen 1750TL ve defalarca görüşmeme rağmen hiçbir şekilde arttırmadılar, her zaman hesap kesim olduğu anda...
26.2 öncesi bende ısınma ve drop gibi sorunlardan dolayı iOS 18'e dönmek istiyordum fakat şu anda gayet stabil bir durumda. Lakin zaten bu zamana kadar iOS 18'de kalmışsın, 27'yi bekleyebilirsin, Eylül'ün sonlarına doğru çıkacaktır.
Trailer için özel hazırlanmış bir kısım bu, yanlış hatırlamıyorsam dev'lerden birisi söylemişti. Böyle görüneceğini hiç sanmıyorum ama bu görselliğe yakın olur gibi, sistem gereksinimleri elverirse tabii. Ucube Engine 5 yerine eski oyunlarda da olduğu gibi kendi motorlarını kullandıkları için...
Ben söylenti sanıyordum kış olayını ama kendileri söylemişler. Yine de çoğu kişi gibi %90 erteleneceğini düşünüyorum. 6 ay sonra çıkacak bir oyunla ilgili in-game hiçbir şey göstermediler. Çok sevdiğim bir seri, umarım sonu Stalker 2 gibi olmaz.
Crimson'ı 80 saat civarında oynadım, kesinlikle öneriyorum fakat indirim beklersen daha iyi olur. Black Flag'i Ubisoft'dan al, coin ile birlikte 1399TL'ye geliyor. 007 First Light çıkıyor bu ay, ona da bakabilirsin. Metro 2039 çok yüksek ihtimal ertelenir, zaten çıkış tarihi vermediler ama...