misfit isimli üyenin son içerikleri

1. misfit

10Mbps için 100TL vermeye değer mi?

Bayağı dolandırıcı fiyatları bunlar. TurkTelekom falan sanırım bu, imkan varsa TurkNet'e falan geçin, en azından alabileceğiniz max hızı alırsınız.
  2. misfit

🔥İndirim Süvari Erkek Siyah Chelsea Bot - 1499TL

45 numara hiçbir ayakkabı indirime girmiyor. Boykot falan etmek lazım bu satıcıları.
  3. misfit

🔥İndirim Altınyıldız 7'li Boxer 550 TL!

2 ay önce 6'lı full siyah olanını 390'a almıştım. Çok rahatlar, memnunum.
  4. misfit

Ryzen 3 3100 ü elimden çıkarıp hangi işlemciyi almalıyım ?

Kesinlikle 5600'ü zorla.
  5. misfit

Yardım İphone 13 hala alınır mı ?

Bir iPhone kullanıcsı olarak kesinlikle alınmaz diyorum. O bütçede en iyi alternatif tartışmasız S25. İlla iPhone alınacaksa 16e'den aşağı bir model alınmamalı, lakin 16e'nin de dezavantajları ortada.
  6. misfit

TLOU 1 2 izlemiş olmama rağmen oynanır mı

İzlemek ve oynamayıp deneyimlemek arasında dünya kadar fark var. Ben her iki oyunu da iki kez bitirdim fakat buna rağmen tekrar sıkılmadan oynayabilirim. Özellikle Part 2'yi her oyuncu oynamalı bence.
  7. misfit

Dead Space Hangi Platformdan Alınmalı

Ben yaklaşık 1 sene önce oynadım. Seslerde bug ve aşırı derecede stutter sorunu yaşadımi oyun oynanıyordu fakat stutter rahatsız ediyordu. Reddit'den falan baktığımda bu tarz sorun yaşayan çok fazla kişi vardı. En son arkadaşım oynarken de benzer sorunlar yaşadı. Belki Nvidia sistemde farklı...
  8. misfit

Sistemle pek alakası yok oyun direkt problemli, PS'den oynaman daha iyi olur senin için. İlla PC'de oynamak istersen alıp deneyip 2 saat dolmadan iade edebilirsin.
  9. misfit

Normalde Steam'den al derim ama en ucuz neredeyse oradan al. Dead Space cidden problemli bir oyun, teknik problemlere 3-4 saat dayanabildim, sonrasında sildim, halen daha düzeltilmemiş üstelik çoğu problem. Mümkünse Game Pass'den oyna, Deluxe'e de hiç gerek yok.
  10. misfit

❌İndirim Bitti! KOŞŞŞŞ 😱 Puma Smash 3 Ayakkabı🔥999₺

Yine 45 numara yok...
  11. misfit

❌İndirim Bitti! 🔥Puma Hyptonic Erkek Ayakkabı 1375 TL (HARİKA FİYAT)🔥🔥

Koşu için ayakkabı alacağım ama 45 numara için 1 aydır hiçbir indirim görmedim. İnsandan sayılmıyoruz herhalde ayakkabı sektöründe.
  12. misfit

🔥İndirim Trendyol Ülker Ürünlerinde İndirim

Ülker'de çalışan birisi olarak büyük indirimde olsa bile tavsiye etmiyorum.
  13. misfit

🔥İndirim AC1200 Mbps Dual Band USB 3.0 + Kuponla beraber 259,99TL

Ben direkt modemden kablo çektim, problemi kökten çözdüm. Fiyatlarını bilmiyorum ama Keenetic'in ürünlerini beğeniyorum, uyguna bulabilirsen tavsiye ederim.
  14. misfit

🔥İndirim AC1200 Mbps Dual Band USB 3.0 + Kuponla beraber 259,99TL

Aynı modeli 2-3 sene önce falan Abdullah'ın önerisiyle almıştım. İş görüyor fakat sık sık kopmalar yaşanıyor, bir noktadan sonra parçalayıp camdan atasınız geliyor. Bence alınmaz.
  15. misfit

Bannerlord Devri Kapanıyor mu?

Ben v1.0.0'dan beri oynamıyorum, 350 saatim var oyunda. DLC güzel gözüküyor, çıkınca alacağım ve bir şans daha vereceğim Bannerlord'a, ama dürüst olayım hiç umudum yok, aşırı potansiyelli oyunu yiyip bitirdiler resmen.
Geri