ekran kartını
https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-gigabyte-rx-9070-xt-gaming-oc-gv-r9070xtgaming-oc-16gd-256-bit-gddr6-16-gb-fiyati,999798920.html
1768680296
2k daha koyup attıgım linkteki ekran kartını tercih edin.
güzel ama o psu patlar psu da gamebooster gamepower rampage vs böyle markalar almayın bana kalırsa hiçbir ürünününü almayın bu markaların psu yu değiştirin.
Yok hocam öyle bir çocuk değilim bir şey için aileme trip atacak kadar sadece biraz alındım o kadar.
1759266567
Böyle zorla aldırınca da üzülüyorum hocam o yüzden darlamak istemiyorum.
Sanırım öyle yapacağım hocam ama nasıl çalışayım daha yaza kaç ay var bide böyle zorlayarak aldırında içim de rahat etmiyor.
1759260407
Babam şuanda paramız yok dio inannmıuorum ama içimden %2 olsa bile inanıyorum yani annem ben sana alacağım evi kiraya verince diyor annem alacak sanırım.
Hocam babamın yanında çalıştım zaten normal alacaktı ama ben bide üstüne çalıştım.
1759259600
yok hocam para var biliyorum ama işte almak istemiyolar geciştiriyolar gibi hissediyorum.
Ailemi PS5 için nasıl ikna ederim soru bu Ailem taa geçen Mart da demiştim şu anda senin LGS senen demişti yaz gelsin direkt alacağım demişti yaz geldi şimdi de paramız yok diyor ama geçen kendine telefon aldı yani nasıl ikna olurlar ?