Mit34 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Millenicom dolandırıcılığı

Banada zam yaptılar ama bilgilendirme geldi iptal ettirmek istiyorum derken 1 -40 yaptılar tekrar ettirmek istiyorum dediğimde 40 lira daha indirim yaptılar. Başka firmalara baktım gene aynı fiyattı. Bende kalmaya devam ettim.
  2. M

[SATILIK] Steam Oyunları %15 İndirimli Satılır

4000 TL kadar bakiyem var. Nakite çevirmek istiyorum. Yüzde 15 indirimle istediğiniz oyun gift olarak gönderilir.
  3. M

Yardım Apex Legends maç geç buluyor?

İlginç normal felen değil 7 bin saatim var hiç 15 dk beklemedim.
  4. M

Memtest86 sonuçlarım

Adata xpg RGB aldım hocam sağol yorumun için
  5. M

Memtest86 sonuçlarım

Teşekkürler hocam. Garanti bitti ama dediğinizi yapıcağım.Şimdi 2x16 32 gb ram alıcam. Tavsiyeniz varmıdır.
  6. M

Memtest86 sonuçlarım

Arkadaş geldi ve ramleri denedim. Sıkıntı ramlerden kaynaklıymış arkadaşlar. Teşekkürler.
  7. M

Memtest86 sonuçlarım

Şuan işteyim Saat 3.30 gibi atarım sonuçları. Ayrıca PC açılışta şu şekilde bip veriyor. Bip sesi
  8. M

Memtest86 sonuçlarım

D.o.c.p profili vardı benim anakartta onu kapatıp denedim. 1686125048 Şuan işteyim eve geçip yükleyebilirim. Anakart arızasıda olabilir mi ?
  9. M

Memtest86 sonuçlarım

Umarım sorunum ramlerden kaynaklıdır. Resmen PC dizdim yeniden.
  10. M

Memtest86 sonuçlarım

Yardımm
  11. M

Memtest86 sonuçlarım

Öncelikler merhaba. Sistemimde oyun oynarken aniden donma okuyordu. Reset atmak zorunda kalıyordum. Ekran kartı, PSU, İşlemci değiştirdim ve temiz kurulum yaptım. Bu sefer oyunlar ya hata veriyor ya da hata vermeden atıyordu. Bir ara mavi ekran yedim ve RAM'leri test ettim. BIOS default...
  12. M

Oyuna girince PC kitleniyor

Amd ryzen master programında bu şekilde değer vardı hocam. Güç tasarrufuna alınca oyundan atma olmadı. Şimdi ben yeni işlemci alırsam 5600 almayı düşünüyorum bu sorunlarla karşılaşırmıyım acaba ?
  13. M

Hocam bilgisayar güç planını güç tasaruf moduna alınca oyundan atma sorunum ortadan kalktı lakin fps düşüşü yaşadım. Çok ilginç
  14. M

Sistem bu şekilde dondu.
  15. M

Hocam şuan hala test ediyorum .. Ne düşünüyorsunuz ?
Geri