hocam attığınız linkteki kasanın psu iyi midir, canlı bomba olmasın yeter benim için :D
bir de hiç yorum gözükmüyor, alınır mı sizce?
1760451464
hocam daha sipariş etmedim ama msi aero gtx 1070 olacak, bi tık ince uzun gözüküyor.
Uygun fiyatlı kasa + psu arıyorum, en fazla 3500 TL bütçem var gibi.
Cuma fırsatları gibi şeylerden uyguna gelir mi?
incehesapta bunu gördüm
https://www.incehesap.com/frisby-fc-9480g-600w-80-bronze-4x120mm-rgb-fan-temperli-cam-mesh-usb-3-0-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-83421/
alınır mı sizce?
sağolasın hocam, seni çok rahatsız ettim kusura bakma ama uyguna ram de bulmak istiyorum. acaba önerin var mı? anakart H510MH/E 2.0
8x2 GB ram idare eder gibi bi süre
attığın listede bi 230V bir de full range versiyonu var gibi, aralarındaki farkı nasıl anlarım ve attığın linkten en uygun olsn sinerji bilgisayardaki ürün full range olan mı?
psudan anlamıyorum yalan yok ve bana önerdiğiniz msi a550bn iyi mi? bir kaç siteden yorumlarına baktığımda güzel diyorlar. sanırım bütçemi biraz daha arttırıp psuya vereceğim. 2500 tl gözüküypr fiyatları ve bu fiyatları hak ediyor mu?
1760328906
ileride psu değiştirmemi gerektirmeyecek bir psu...
hocam bi kaç dk internette psu baktım ve garip bir sürü marka gördüm, aldığım zaman beni zora sokmayacak bir şey olmasını istiyorum. dediğin psu nasıldır ve 80+ sertifikası var mı, yoksa da önemli mi?