Hızlansın diye SSD taktığım dizüstü bilgisayarım ben mutfaktayken mavi ekran verdi. %0 da kaldığı için çareyi kapatmakta buldum. Fakat geri açtığımda BIOS ekranına atıp duruyordu. Sorunun BIOS'un SSD'yi görmemesi olduğundan eminim. Fakat ne yaptıysam düzeltemedim. Yardımcı olur musunuz?
Hoparlörün tek amacı video,film,dizi vb. izlereken kulaklık kullanmak istememem. En az 2 girişi olmalı. 24" civarında olmalı. Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler.
Uzun süredir kullandığım bluetooth dün kayboldu. Sağdaki denetim merkezinden kayboldu. Ayarlardan açmaya çalıştığımda bluetoothunuz yok dedi. Ama aygıt yöneticisine girdiğimde şunu gördüm
1610276073
Bluetooth özellikleri silinmiş. Ne yapmalıyım?
Dizüstü bilgisayarımda normalde devamlı kullandığım bluetooth özelliği kaybolmuş durumda. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Sırf rahat olsun diye bluetooth kulaklık almıştım, bu sorun olunca ne yapacağımı bilemedim.
Birkaç ay önce bilgisayarımda (Windows 10) bluetooth'u sorunsuz kullanabiliyordum. Bilgisayara birkaç hafta önce format attım fakat bluetooth cihazımı bulmuyor . Ne yapmalıyım?
1609076895
Sorunu düzelttim Samsung'un kendi uygulaması "Samsung Update" uygulamasından son Bluetooth güncellemesini...