-Mithra isimli üyenin son içerikleri

1. M

Koku ve Toz Problemi Kedi Tuvaleti

mühendis değilim kaldırım mühendisiyim ama nası yapmayı planlıyorsun kedi tuvaletinin arka kısmını kare bi şeilde kısıp sünger gibi kokulu filitre yapıp bu fanı mı takacaksın
  2. M

Asics Ayakkabi ve Giyim Kalitesi

çok rahat bir ayakkabı nefes alınırlığı olsun rahatlığı olsun sadece bu arka kısmı varya eziliyor zamanla parçalanıyor topuk kısmı
  3. M

Çok Çabuk Geriliyorum

bence biraz ara vermelisin dostum hikayeli oyunlara başla biraz kafa dağıt sabahtan akşama kadar çalışıyorsun zaten gel evine al çayını kahveni misal The last of us oynamadıysan mükemmel bir oyun başla mesela Rdr2 olabilir bende senin gibi cs de hile gelince cıldırıyordum Faceit geçtim iyi ki de...
  4. M

Likit Alabileceğim Güvenilir ve Orjinal Olan Siteler

içmeyi bırakalı 3 sene oldu güncel likit satan siteleri çok bilmiyorum fakat telegram gruplarında orjinal bulabilirsin diye düşnüyorum
  5. M

Buds 2 kulaklığım bozuldu yardımm

Merhaba Samsung buds 2 pro kulaklığımın teki su aldı bozuldu 8 bin tl sıfırı çöp olsun istemiyorum 2. Elde orjinal sol kulaklık satan birini buldum onu alsam benim sağ kulaklık ile eşleşir mi yardımcı olursanız sevinirim
  6. M

PS5 ALACAĞIM ÖNERİLERİNİZE AÇIĞIM

peki 2. el alınır mı 30 33k arasına 18 ay bilikom garantili cihaz satıyolar tr garantili
  7. M

1776543618 görsel yeni değil bundan 5 6 ay önce şöyle bi indirim olmuştu tekrar yakalamaya çalışacağım
  8. M

indirim felan yakalamak mantıklı mı şuan biraz pahalı gibi geldi ithalatcı garantili alınır mı 40k ya kadar italatcı
  9. M

Merhaba playstation 5 slim alacağım tek kollu mu almak mantıklı çift kol mu öneriniz var mı özellikleri vs
  10. M

Şarjlı diş fırçası sizce alınır mı fiyatı uygun gibi geldi

https://www.akakce.com/dis-fircasi/en-ucuz-oral-b-vitality-pro-sarjli-siyah-protect-x-clean-fiyati,2029028576.html
  11. M

Yardım Cs2 büyük güncelleme sonrası kasıyor yardım eder misiniz?

bende 1 yıldır format atmıyordum bilgisayara ondan kaynaklı olduğunu düşündüm enteresan vallahi ya zaten 40-60 ping arası oynuyoruz oyunu iyice avantajsız duruma düşüüyorsun takılınca
  12. M

Yardım Cs2 büyük güncelleme sonrası kasıyor yardım eder misiniz?

bende de aynı şekilde acayip takılıyor oyun güncellemeden önce yoktu
  13. M

ETS2 DE DOLANDIRILIYORUM

Bende bi 40 50 milyon dolar var emeklilik hayatı yaşıyorum dünyayı dolaşıyorum kesinlikle alın teri
  14. M

Csde birden fazla seçkin hesap almak

bilmiyormuşsun olsun belki ilerde başka bir şekilde işine yarar bilmiyorum şu son 1 aydır pahalı kasa düşüren çok az kişi gördüm
  15. M

Cs2 rank kasamiyorum kafayi yemek üzereyim

faceit geç hile gelme derdi de yok ne uğraşıyorsun
Geri