Bu akşam İncehesap Gaming gecesinde Dram'siz 2000 TL altında ucuz uygun 1 TB M2 SSD arayanlar için Patriot P320 1849 TL
Ben bu marka modelin 2 TB olanından...
Merhabalar tekrardan sorunu sanırım çözdüm sabahtan beri düzenli test yapıyorum. Her şey bios ile alakalıymış sanırım. Güncelleme yaptım ve hızı 7000'e 7000...
İyi buna sevindim. Farklı bir hız testi programı ile denediniz mi? Eğer sorun hala devam ediyorsa ssd'yi farklı bir masaüstü pc'de deneyin. Onda da aynı...
Sahte olması muhtemel... Kingston'ın sahtesi piyasada çok var. Kendi orijinal yazılımı ile kontrol et. Aşağıdaki link de Mesut Çevik'in viseosunda açıklama var.
Fiyatın yanlış yazıldığı bariz. Keşke haksız kazanç elde etmek yerine, halkımızın ilk düşüneceği şeyin firmaya ulaşıp yanlışlarını düzeltmelerini sağlamak...
Şuan İncehesap sitesinde anlık 5649 TL.. Cuma kampanyasına da girmiş saat 22:00'de bu fiyattan da aşağı düşecek almak isteyenler takip etsin. İşbankası...
donanım arşivi en son hazır sistem yaptıklarında bu firma sadece 1k altına nerdeyse aynı sistemden satışa sundu ve 20-30 sayfalık bir kavga çıktı forumda...
1 tb fury renegade versiyonunu kullanıyorum, dram mevcut yağ gibi akıyor, giriş seviyesi b650 anakartta anakartın kendi m2 soğutucusunun altına yağ gibi...
Sanırım site sahibi ya da çalışanları bu forumda devamlı reklam amaçlı link verdikleri için yasaklanmış. Sponsor olmak yerine buradan bedava reklam yaparak...