Mitra isimli üyenin son içerikleri

1. Mitra

Kingdom Come Deliverance 50 tl

Bunu sadece PC de görebiliyoruz değil mi? Android telefonumda görünmüyor..
  2. Mitra

Kingdom Come Deliverance 50 tl

Bu Xbox da aldığım oyunların kütüphanesini nasıl görebilirim. Hangi aldığım oyunlar var görmek istiyorum.
  3. Mitra

🔥İndirim Migros (Bedava) 100 Money puan (Vodafone özel)

Aynı money hesabına birden fazla kod oluyor mu? Yapan deneyen başarılı olan var mı?
  4. Mitra

🔥İndirim Vodafone Yanımda Yılbaşı Hediyesi Veriyor

Ben S24 Ultra aldım %3 olan kampanyadan.. O kampanya bitmiş bu %2.. Vodafone üzerinden Hepsiburada da ilk alışverişte 300/150 indirim kampanyası da var..
  5. Mitra

Yanımda uygulamasına girdikten sonra Happy kısmına girilecek. Aşağıya doğru şu Hepsiburada Vodafone kısmı var. İşaretlediğim kampanya
  6. Mitra

Superstep de Stanley ürünlerinde 250 TL kupon isteyen kullansın. VFSTN13B2A6E9 1766408131 %3 olan geçti şuan bu var. Happy kısmına gir aşağı doğru devam et. Hepsiburada kısmında.
  7. Mitra

🔥İndirim Nothing CMF Phone 1 8 gb Ram 128 gb Siyah 9999₺

NFC olmayan hiçbir telefon alınmaz... O yüzden uzak durun...!!!
  8. Mitra

S24 Ultra Alınır mı?

Kalem başlı başına büyük olay zaten. Benim S24 Plus'dan Ultra'ya geçişimin tek sebebi.. S24 Plus'da çok premium bir telefon olmasına rağmen önceki telefonum Note Fan Edition ve Note 10+ da ki rahatlığı yakalayamadım. Çok fazla not almam, takvimi ve alarmı aktif kullanmam, fotoğraf çekimlerimde...
  9. Mitra

S24 Ultra Alınır mı?

Eğer örgün eğitim öğrencisi isen bekle yasa çıkarsa kdv ve ötv'siz çok daha uygun fiyata alabilirsin. Ben S24 plus sahibiyim onu ablaya vereceğim kendime geçen gün S24 ultra sipariş ettim pazartesi elimde olur. Şu an 50 bin bandında en premium telefon...
  10. Mitra

❌İndirim Bitti! Sırma Maden Suyu %60 indirim 6x1 Litre 134 TL

Bu nasıl bir link açılmıyor??
  11. Mitra

100-120bin TL arası motor tavsiyesi

Japon motorları dışında 2.el piyası iyi olan motor yok. Hiç motor kullanmamış, iyi değilim diyorsun 1.65 boy ile kalıplı motor olsun diyorsun. Büyük çelişki. Kalıplı motor ile ayakların yere değmeyeceği için durduğunda dengeni sağlayamadığından düşersin. Aynı boydayız bendeki Honda PCX ile ayak...
  12. Mitra

🔥İndirim NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

Benim referans kodum ile ablamı da üye yapmak istedik fakat görüntülü görüşme sırasında kimlikteki seri numarasını tam göremediğinden 2 kere okuyunca temsilci tamamlandı deyip görüşmeyi sonlandırdı. Uygulamayı açtığımda Güvenlik tamamlanmadı diye kurye yönlendirmeye çalışıyor. Uygulamayı silip...
  13. Mitra

NFC ile kartı okutmanız gerek o yüzden olmaz..
  14. Mitra

Görüntülü görüşme sırasında isteniyor...
  15. Mitra

Bende de geldi 1000 TL... Vodafone üzerinden Hepsiburada'dan yapınca alışverişi 20 GB internet de kazandım.. Oluşturduğunuz Nkolay sanalkart'a kredi kartınızdan bakiye atabiliyorsunuz komisyon olmadan.... Yani bu kredi kartından komisyonsuz nakit çekim olayı. Bunu keşfeden çok suistimal eder...
Geri