miwia isimli üyenin son içerikleri

1. M

Çözüldü✓ Hangi kulaklığı almalıyım?

nova 7 gen 2 aldım çok güzel kulaklık sadece sesi çok arttırınca kablosuzken dip ses problemi var
  2. M

Çözüldü✓ Hangi kulaklığı almalıyım?

SteelSeries Arctis Nova 7 Gen 2 SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless [H3 id='URLhttpswww.hepsiburada.comlogitechLogitechURLG+PRO+X+2+LIGHTSPEED+Kablosuzbu+fiyat+bandnda+daha+iyisi+varsa+onerilere+de+acgm+hangisini+almalymses+ykseklii+de+onemli']Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED Kablosuz bu fiyat...
  3. M

Kulaklık Tavsiyesi: HyperX Alpha S Üstü Modeller

kendisi edit işiyle uğraşıyor aynı zamanda oyunlar da oynuyor bu yüzden kulaklık tüm gün kulağında hem rahatsız etmeyecek hemde alpha s gibi yüksek konfora sahip bir kulaklık arıyorum bütçem 15e kadar var
  4. M

açık kalmış ozür dilerim 1770498281
  5. M

İŞİ GEREĞİ HEP BİLGİSAYAR BAŞINDA VE KULAKLIKLI OYUNDA OYNUYOR O YÜZDEN WİRELESS ALMAYI DÜŞÜNMÜYORUM ŞUANKİ KULAKLIĞI HYPERX ALPHA S BUNUN ÜSTÜ OLARAK NE ÖNERİRSİNİZ UZUN KULLANIMDA?
  6. M

10K BÜTÇE WİRELESS KULAKLIK ÖNERİSİ

teşekkür ediyorum
  7. M

mikrofonu çıkıyor mu bunun 1769013901 mikrofonu çıkıyor mu bunun
  8. M

KULAK ÜSTÜ ALICAM OYUN İÇİN
  9. M

10-15E KADAR BÜTÇEM VAR WİRELESS KULAKLIK ARIYORUM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
  10. M

❌ Satın Aldığınız Oyunlar Aslında Sizin Değil ! ❌

e tamam orayı kullanabilirsin zaten başından beri steam aynı şeyi yapıyordu diyorum ben sana yeni olan bi sorun değil
  11. M

WİRELESS KULAKLIK ONERİSİ 3K

BÜTÇEM 3K CİVARI OYUN OYNUYORUM MİKROFONU KALİTELİ GECİKME YAPMAYAN BİR KULAKLIK ÖNERİSİ VAR MI
  12. M

❌ Satın Aldığınız Oyunlar Aslında Sizin Değil ! ❌

zaten lisans alıyorduk steamde değişen bir şey yok sadece metin ekleniyor
  13. M

beyaz mekanik klavye

KENDİME BİR KLAVYE ARIYORUM DA https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-rampage-hydra-r6-full-rgb-led-beyaz-gaming-pro-red-switch-q-aluminyum-kaplama-multimedia-mekanik-klv-fiyati,710575979.html ŞUNU BULDUM İYİ Mİ BU YA DA BUNA BENZEYEN GÜZEL VAR MI BÜTÇE 2K
  14. M

Çözüldü✓ 2-3k arası kulaklık önerisi

2-3k civarı bütçem var bluetoothlu olmasın sizce hangi kulaklık iyi oyun oynayacağım mikrofonda kaliteli olsun
  15. M

Çözüldü✓ 30-35K ARASI BÜTÇE OYUN İÇİN LAPTOP ÖNERİSİ

HERKESE BU ATILMIŞTA BAZILARI PANELLE İLGİLİ FALAN SORUNLAR OLDUGUNU SOYLEMİS AMA 1724185092 HERKESE BU ATILMIŞTA BAZILARI PANELLE İLGİLİ FALAN SORUNLAR OLDUGUNU SOYLEMİS AMA
Geri