Ne güzel keyiflerine göre hesap kapatıp para karşılığı destekle konuşup yapacak bir şey yok diyip geçiştirmek. Çok güzel meslek. Sorun fotoğrafın belli, yüzün belli ama kimlik doğrulama yapıyorsun ve seni onaylayamıyor. :peepo1::PeepoLeave:
Maalesef kimlik doğrulama ile açamadıysanız başka türlü açma şansınız yok. X de mesela mail ile bildiriyorsun şu sebepten kapandı diye orada da aynı şekilde yıllarca sürüyor. Milyonlarca kullanıcın var ama bir desteğin yok. XD
İlk defa indirdim. Abartıyorlar diye düşündüm ama gerçekten her el hile geldi. Her reportladığımız direkt ban yiyordu. Ban konusunda çok iyi iş çıkarıyor, Valve.
En basitinden QoS ve SNR margini ayarlamak büyük konfor. Bağlantı kopmalarına, ping yükselmelerine müdahale edebiliyoruz. Veya mobil uygulaması sayesinde internete kaç cihaz bağlı, kim çıkmış görebiliyoruz, istediğimizi tek tıkla engelleyebiliyoruz. Gigafiber harici bence kullanmak saçmalık...
Keneetic gibi yazılımı çok iyi olan modemi bırakıp ISS modemi kullanmak taş devrine dönmek gibi. Keneetic kullanan kolay kolay başka bir modem kullanacağını düşünmüyorum. Yazılım konusunda daha iyisi yok. İnternet olsun yeter diyorsa tabii ki modem markası fark etmez.
2000-3000 arasında satabilirsiniz. Daha yükseğe satan görmedim. 2111 modeli 1500-2000 arası satılıyor. Ben satacak olsam 2500 TL civarında satardım. Daha üst modelini mi alıyorsunuz?
Suç gibi durumlar olmadığı müddetçe göremezler. Kanunen yasak. Yani ailenizden biri müşteri hizmetlerine bağlanıp ''çocuğum hangi sitelere giriyor, gösterir misiniz?'' diyip ona geçmişinizi gösteremezler. (5651 Sayılı Kanun) Bu konularda da bilgisi ileri düzey olan birisine de sordum o da...