Sitede 2020de açılmış bir konu var ve çözülememiş 2026 da çözen varsa diye hortlatıyorum gerçekten çok sinir bozucu. Hiçbir banka uygulamasından SS alamıyorum bu beni delirtiyor. İOS kullanıyorken alabiliyordunuz baya alışmıştım buna alışamıyorum yardım edebilecek var mı ?
Şu redmi note serilerine ne diyorsun bulaşılırmı ?
kanka elimdeki telefon sağlam olsa sıkıntı yok ama değil
Kankam şu anki telefon clash of clans ta bile kasıyor sence ben bunu düşünmemiş olabilirmiyim ?
olay sadece pillik değil yoksa değiştireceğim telefon için neden masraf yapayım _?
Elimde iphone 12 var 4 yılı geçiktir bende kuryede kullandığım için artık tam performans veremiyor her oyunda heryerde kasıyor pil değiştiriyorum 2 ay demeden şişiyor. Şuan fazla bütçem yok ortalama 15 k arasına şarjı uzun gidecek pubg coc gibi oyunları oynayabileceğim bi telefon arıyorum çokta...
İphone kullanıcısıyım bende androide geçmeye çalışıyorum forumda dolanırlen mesajları okudum ultimateguide banada link atarmısın hocam ( iphone da pro max olmadığı sürece almayı bende önermiyorum)
Ben bi elektrikçi bulup direkten binaya kablo çektirmiştim. Daha sonra TT yi arayıp altyapı var gelin bakın falan demiştim gelip kurulumu yapıp gitmişlerdi
yaklaşık 4 sene kullandım banada aynısını söylediler kesinlikle bende işe yaramadı internetini değiştirmen en doğru seçenek :(
Air internet kullanırken akşam 20:00 gibi çıldırıyordum kullanıcı sayısı arttıkça berbat hale dönüyordu