Hocam 18'e çıkmak istemiyorum ama 3060 önermişsiniz. Değerse çıkarım. O kadar çok seçenek oluştu ki kafam çorba oldu 😄😄çok zor abi ya, valla çok teşekkür ederim.
1642526969
Teşekkürler hocam fiyat güzel, sadece çok kararsızım.
Hocam sizin önerinize istinaden sanırım önerdiğiniz monster modelini alacağım. Siz aktif kullanıyor musunuz? Isınıyor mu, sorun çıkarıyor mu? Monster olunca biraz korkuyorum. Bir de güncel oyunları sorunsuz şekilde oynatır mı? Teşekkür ederim.
https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-msi-katana-gf66-11uc-236xtr-i5-11400h-8-gb-512-gb-ssd-rtx3050-15-6-full-hd-notebook-fiyati,1213958225.html
Hocam msi olarak bu çok inmiş, monster yerine bu daha mantıklı değil mi?
Selam arkadaşlar, oyunlardan yıllardır uzak kaldım. Cyberpunk, metro, bannerlord gibi oyunları çok çok iyi olmasa da sorunsuz oynatacak bir laptop önerisine ihtiyacım var. Oyun ve tade işlemleri için kullanacağım. Çıkabileceğim maksimum bütçe 17k.