mizan isimli üyenin son içerikleri

1. mizan

15k civarı bütçe laptop önerisi

Hocam 18'e çıkmak istemiyorum ama 3060 önermişsiniz. Değerse çıkarım. O kadar çok seçenek oluştu ki kafam çorba oldu 😄😄çok zor abi ya, valla çok teşekkür ederim. 1642526969 Teşekkürler hocam fiyat güzel, sadece çok kararsızım.
  2. mizan

Bütçeyi 17 bin liraya çektim hocam. @Perfectshot06 hocam siz ne diyorsunuz arkadaşın önerdiği hp için?
  3. mizan

Hocam özelliklerini çok beğendim ama korkutuyor beni de. 1642526114 Hocam bütçeyi 17 bin liraya çıkardım.
  4. mizan

Hocam sizin önerinize istinaden sanırım önerdiğiniz monster modelini alacağım. Siz aktif kullanıyor musunuz? Isınıyor mu, sorun çıkarıyor mu? Monster olunca biraz korkuyorum. Bir de güncel oyunları sorunsuz şekilde oynatır mı? Teşekkür ederim.
  5. mizan

https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-msi-katana-gf66-11uc-236xtr-i5-11400h-8-gb-512-gb-ssd-rtx3050-15-6-full-hd-notebook-fiyati,1213958225.html Hocam msi olarak bu çok inmiş, monster yerine bu daha mantıklı değil mi?
  6. mizan

Selam arkadaşlar, oyunlardan yıllardır uzak kaldım. Cyberpunk, metro, bannerlord gibi oyunları çok çok iyi olmasa da sorunsuz oynatacak bir laptop önerisine ihtiyacım var. Oyun ve tade işlemleri için kullanacağım. Çıkabileceğim maksimum bütçe 17k.
Geri