Mjollnir isimli üyenin son içerikleri

1. M

Anakart ve PSU+Kasa Önerisi

hocam h570 kasada thermaltake tr2 st 750w psu takılıymış ben gf2 sanıyordum vatanda öyle gözüküyordu.Bu psu sistemde sıkıntı yaratır mı yoksa yeni psu önerir misiniz yerine
  2. M

hocam msi b650 gaming plus ile 7800x3d siparişini verdim az önce.ram olarak 6000mhz cl30 patriot viper almayı düşünüyordum acaba uyumda sıkıntı olur mu bazı kullanıcılar ram yorumlarında anakart okumadı tarzı yorumlarda bulunmuş da.
  3. M

teşekkürler hocam iyi akşamlar.
  4. M

msi pro b650m-p ve msi b650 gaming plus öneren çok oldu.6k civarında sizin attığınız yeterli gelir diyorsanız asusu alıp geçeyim direkt yoksa 2k daha ekleyip msi gaming plus alayım.çok geniş bir havuz var kafam karıştı kaç gündür reviewlara bakmaktan.
  5. M

https://www.sinerji.gen.tr/colorful-battle-ax-b650m-plus-v14-7600mhz-oc-m2-am5-matx-anakart-p-55480?utm_campaign=akakce&v=1.55.5 bundan iyi midir hocam bunu alabilirim 6kya
  6. M

hocam wifi bulunmasına gerek olmayan max 7-8kya olabilirse daha uyguna en çok önerdiğiniz hala b850 eagle mı yoksa daha uyguna yeterli bir anakart önerebilir misiniz?
  7. M

Teşekkür ederim.Elimde Thermaltake H570 var 750w 80+ acaba işimi görür mü o da? bir de cl30 6000mhz patriotlar hakkında ne düşünüyorsunuz uygun mudur bazıları önermiyor da.
  8. M

Dün indirimden 9070xt aldım ve 7800x3d ile eşleştirmek istiyorum.Ram,ssd ve soğutucu olarak sıkıntım yok ama anakart ve kasa özelinde çok fazla seçenek olduğundan kararsız kaldım.Hem bu kartlar için uygun hem de aşırıya kaçmadan toplam anakart ve psu dahil kasa 15k’yı geçmeyecek şekilde ne...
  9. M

XMP VE RAM HIZI HAKKINDA

XMP açtığımda drop giriyor neden bilmiyorum ama
  10. M

XMP VE RAM HIZI HAKKINDA

Merhabalar.Yeni hazır sistem aldım.Sistemde 2x8 GSkill 3200Mhz ram var. 2133 Mhz kullanılıyordu.Biostan XMP ile halletmeyi denedim fakat oyunlarda fps drop yiyiyordum.Tekrardan biostan kapatıp ram frekansını 3200e çektim.Ayrıca yapmam gereken bir şey var mıdır? Ramde ekstra ayarlar oluyor...
  11. M

İtopya hazır sistem cashback

Faturayı kargoya verildikten sonra irsaliye tarihine kestiklerini söylediler hocam ben de anlamadım.Umarım dediğin gibidir ama.
  12. M

İtopya hazır sistem cashback

Herkese iyi akşamlar.İtopyadan içinde asus cashback kampanyasına dahil olan dual 6750xtli sistemin 17 haziranda siparişini vermiştim.Cashbackin son günü yarın.Aramalarımda ısrarla cuma kesin kargoya verileceği söylendi,bugün akşama doğru aradığımda da 18.30 gibi verileceği söylendi ama buna dair...
Geri