144 hz ye aldıktan sonraki çıkan çizgiler kamerada pek fazla gözükmüyor ama gözle bakıldığında whatsappın gri gözüken kısmını kıpkırmızı gösteriyor
Onu bende düşündüm fakat 50 hz hızındayken bu çizgiler hiç belli olmazken 144 hz e çıktıkça gerçekten rahatsız edici boyutlara ulaşıyor artık ve bu...
144 hz ye aldıktan sonraki çıkan çizgiler kamerada pek fazla gözükmüyor ama gözle bakıldığında whatsappın gri gözüken kısmını kıpkırmızı gösteriyor neredeyse ben çizgilerin belli olması için yakın çekim aldım
çizgi sürekli aynı yerde değil aslında siyah bir şeyin üstü parıldadığı zaman yani gri tonlarında olmaya başladığı zaman bu çizgiler o kısımda belli olmaya başlıyor örnek olarak bir video gönderebilirim
normalde takılı olan zaten monitörün orj kablosuydu onun dışında 2 farklı hdmi kablosunu hem ekran kartındaki hemde anakarttaki girişe takarak denedim bu sefer de sinyal yok diyip güç tasarrrufu moduna geçti iki kabloda da
dp kablosu zaten var fakat anakartımdaki dp girişi çalışmıyor ekran kartımda da dp girişi yok. ekran kartım gtx 750 ti
1763300975
farkın daha net belli olması için siyah arka plan üzerinde çektim fotoğrafı özellikle siyah bir kısım gelince çizgiler kırmızı kırmızı daha çok belli oluyor
monitörü daha yeni aldım normalde 200 hz verebiliyor ancak hdmi ile bağladığım için maks 144 hz veriyor. Monitörü 144 hz ye çekince ise 1. fotoğraftaki gibi çizgiler beliriyor ekranda (çizgilerin belli olduğu fotoğraf 144 hz diğer normal olan fotoğraf ise 50 hz de çekilmiş bir fotoğraf) display...